Skocz do zawartości

[linki i pancerze] Alligator i-link - kto prowadzi sprzedaż w PL?

Ajem77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,<br /><br />czy ktoś z Was wie, gdzie w PL można zakupić Alligator i-link?<br />Wdzięczny za pomoc<br /><br />Pozdrawiam,<br />Ajem77

Napisano

Dzięki za pomoc. A tak przy okazji. Obecnie mam linki i pancerze Jagwire. Wymieniając je lepiej zdecydować się na Alligator'a, czy Gore Ride-On?

Napisano

Ihmo nie wiem czy jest sens wydawać takiej kasy na kable, które i tak przy jeździe w błocie trzeba wymieniać przynajmniej 2 razy w sezonie, ale jeśli koniecznie wybór pomiędzy tymi dwoma zdecydowałbym się na gore ride on.

Napisano

no właśnie - czy jest sens - czy w ogóle za tą cenę odczuwa się inną pracę przerzutek? Swoje Jagwire wymieniłem dwukrotnie w ostatnim czasie, ale czytając o peanach nt. Gore i Alligatorów wolę zapytać w czym tkwi ich przewaga.

Napisano

Ihmo nie wiem czy jest sens wydawać takiej kasy na kable, które i tak przy jeździe w błocie trzeba wymieniać przynajmniej 2 razy w sezonie[/i]

o którye przewody Ci chodzi??

Alligator jest fajnie sztywny. odczułem to najwyraźniej po zastosowaniu go z hamulcem V.

inna zaleta to pełne prowadzenie pancerza. dokładnie to tej rurki w środku. znacząco ogranicza to dostawanie się syfu. profilaktycznie raz do roku zmieniałem te rurke.

Gore to też system zamknięty ale innych zalet nie dostrzegam. jest drogi i ciężki.

z Niro już sprawdziłem. da się zbudować bez trudu system zamknięty :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

no właśnie - czy jest sens - czy w ogóle za tą cenę odczuwa się inną pracę przerzutek?

Odczuwa szczególnie w warunkach błotnych. Masz system zamknięty, pancerz jest lżejszy od tradycyjnego oraz ładniejszy :)

Napisano

Dzięki za pomoc. A tak przy okazji. Obecnie mam linki i pancerze Jagwire. Wymieniając je lepiej zdecydować się na Alligator'a, czy Gore Ride-On?

Posiadałem takie ale po prawie dwóch sezonach jazdy w różnych warunkach...w środku się zapchały...linkę trzeba było ładnie targać by wyciągnąć ... :icon_lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...