Ajem77 Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Witam,<br /><br />czy ktoś z Was wie, gdzie w PL można zakupić Alligator i-link?<br />Wdzięczny za pomoc<br /><br />Pozdrawiam,<br />Ajem77
Gothic Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 Na przykład lemonbike na swej stronie ma ofertę Alligatora.
marsman Napisano 12 Września 2011 Napisano 12 Września 2011 a nie lepiej http://bajkszop.com/pancerz-przerzutki-niro-turbo-plus-czarny-4mm-p-9749.html taniej, lżej i nic nie trzeszczy
grindz0ne Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Trzeba będzie się rozejrzeć czy w moich 2 sklepach rowerowych nie będą mieć linek i pancerzy Aligator
Ajem77 Napisano 13 Września 2011 Autor Napisano 13 Września 2011 Dzięki za pomoc. A tak przy okazji. Obecnie mam linki i pancerze Jagwire. Wymieniając je lepiej zdecydować się na Alligator'a, czy Gore Ride-On?
marsman Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 alligatora zmieniam na Niro. po dwóch sezonach jakoś te koraliki już tak mi się nie podobają
Piksel Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Ihmo nie wiem czy jest sens wydawać takiej kasy na kable, które i tak przy jeździe w błocie trzeba wymieniać przynajmniej 2 razy w sezonie, ale jeśli koniecznie wybór pomiędzy tymi dwoma zdecydowałbym się na gore ride on.
Ajem77 Napisano 14 Września 2011 Autor Napisano 14 Września 2011 no właśnie - czy jest sens - czy w ogóle za tą cenę odczuwa się inną pracę przerzutek? Swoje Jagwire wymieniłem dwukrotnie w ostatnim czasie, ale czytając o peanach nt. Gore i Alligatorów wolę zapytać w czym tkwi ich przewaga.
marsman Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Ihmo nie wiem czy jest sens wydawać takiej kasy na kable, które i tak przy jeździe w błocie trzeba wymieniać przynajmniej 2 razy w sezonie[/i] o którye przewody Ci chodzi?? Alligator jest fajnie sztywny. odczułem to najwyraźniej po zastosowaniu go z hamulcem V. inna zaleta to pełne prowadzenie pancerza. dokładnie to tej rurki w środku. znacząco ogranicza to dostawanie się syfu. profilaktycznie raz do roku zmieniałem te rurke. Gore to też system zamknięty ale innych zalet nie dostrzegam. jest drogi i ciężki. z Niro już sprawdziłem. da się zbudować bez trudu system zamknięty
Mod Team Pixon Napisano 14 Września 2011 Mod Team Napisano 14 Września 2011 no właśnie - czy jest sens - czy w ogóle za tą cenę odczuwa się inną pracę przerzutek? Odczuwa szczególnie w warunkach błotnych. Masz system zamknięty, pancerz jest lżejszy od tradycyjnego oraz ładniejszy
grindz0ne Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Dzięki za pomoc. A tak przy okazji. Obecnie mam linki i pancerze Jagwire. Wymieniając je lepiej zdecydować się na Alligator'a, czy Gore Ride-On? Posiadałem takie ale po prawie dwóch sezonach jazdy w różnych warunkach...w środku się zapchały...linkę trzeba było ładnie targać by wyciągnąć ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.