marpok Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Witam Szukam klockow do moich hamulcow, chodzi mi glownie o metaliczne lub polmetaliczne liczac na poprawe hamowania . Zastanawiaja mnie te Alligator lub Kool Stop, moglibyscie mi doradzic, ktore beda lepszym wyborem??? Alligator tansze ale czy gorsze? Na forum nie znalazlem za duzo o tych klockach pod moje hample. A moze jeszcze jakies inne marki beda warte Waszej rekomendacji? Bede bardzo wdzieczny za pomoc aha i mam nadzieje, ze nie zasmiecam tym tematem
bruce95 Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 Szukanie naprawdę nie boli... Tu masz wszystko o klockach hamulcowych
marpok Napisano 3 Września 2011 Autor Napisano 3 Września 2011 No wszystko fajnie tylko ani slowa tam o Kool Stopach metalicznych...jesli chodzi o Alligator to jest ale hampel inny niz moj. Ps. Chcesz sobie nabic postow?
damador Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 mialem 445ki kombinowalem z roznymi klockami - metaliczne do tej budowy klocka niewiele dadza lepsze teraz mam 596 i tte klocki dopiero maja powierzchnie odpowiednia dla metalikow (teraz jezcze na polmetalikach w 596) do 445 nie moglem nic dobrego dostac
Mathiu Napisano 3 Września 2011 Napisano 3 Września 2011 ja do tych hamulców polecam klocki clarks. Jest znaczący wzrost siły hamowania
marpok Napisano 4 Września 2011 Autor Napisano 4 Września 2011 Dzieki Panowie ...odnosnie tych Clarks'ow to powiedz jeszcze jak jest ze scieralnoscia? Wydaja jakies nieporzadane dzwieki(piszczenie)? A jak jest z praca w mokrych warunkach(deszcz, bloto itp.)?
marpok Napisano 11 Września 2011 Autor Napisano 11 Września 2011 Uzywal ktos jeszcze tych Clarks'ow???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.