sklephuber Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Witam! mam ogromny problem z demontażem lewego ramienia korby XTR model M970. nie ma klucza potrzebnego do tej trudnej czynności TL-FC35. kluczyk kosztuje Kosmiczne pieniądze, ponad 100zł i służy tylko do tej właśnie czynności. czy ktoś miał może podobny problem? jak macie jakieś pomysły jak to zrobić bez tego klucza i nie uszkadzając korby to bardzo prosze o pomoc!
Piksel Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Trochę nie rozumiem masz korbę za prawie 1500zł i nie stać Cię na klucz za 100zł.Jeśli nie chcesz kupować klucza idź do serwisu.
1415chris Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Bez tego adaptera raczej nie sciagniesz tej korby.
Piksel Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 W tym modelu shimano przekombinowało ihmo mocowanie z xt, slx jest równie sztywne i trwałe, a o wiele wygodniejsze.
sklephuber Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 korbe kupiłem za 500zł , wiec wydatek 100 na klucz jest dla mnie zaporowy. Jak nikt nie wpadnie na jakiś genialny pomysł to będe musiał rzeczywiście udać sie do serwisu. ;/ Co do przekombinowania w tym modelu to chyba najlepszym potwierdzeniem jest to że w nowym XTR m780 na 2012 jest zastosowane juz zwyczajne mocowanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.