Blue Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Dawno mnie tu nie było, czasem czytałem, ale dawno się nie wypowiadałem, a teraz wpadam z autoreklamą, ale cóż . Witam starą i nową ekipę. Blog bardziej z powerem niż rowerem, acz pracuję nad tym żeby odpowiednie motywy się pojawiły, zobaczymy . Fotki można znaleźć u mnie przeróżne, od fotografii ślubnej, przez dziecięcą, po zupełnie funowe zwane przeze mnie "funshoty", czy nawet zdarzyły się jakieś wrzuty z wycieczki do Pragi(niestety pociągowej). Na zachętę wrzucę parę fot, żebyście wiedzieli z czym się je to co robie, może kogoś zainteresuje i będzie odwiedzał, a może nawet kiedyś skorzysta z moich usług . Adres strony www.dawidmiarka.pl i na koniec z pozdrowieniami: Mam nadzieję, że uda mi się wrócić też do rowerów bo ostatnio ciężko :/ kontuzja kolana, masakra.
brt0555 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Nie dość, że jakość zdjęć powala, to jeszcze pomysł ich realizacji świetny!
mklos1 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Niektóre biją za bardzo sztucznym kolorem po oczach, ale kadry są naprawdę niezłe
Blue Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 Wiesz jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem naturalności w fotografii . Kontrast, podbite kolory to lubię, przez to w moim odczuciu zdjęcia są bardziej pozytywne i naładowane wesołymi emocjami. Większość rynku robi fotki stonowane, na pewno na nie jest większa klientela, bo są ładne i naładowane delikatnością i uczuciami, miłość z nich wypływa . U mnie pewnie też na niektórych, ale raczej stawiam na fun. Z 2 zdjęcia z 1 postu aż bije nienaturalnością, światłem, kolorem, można by ataku epilepsji dostać jakby ta scena wyglądała tak w rzeczywistości . Za to dodaje jej to jeszcze dynamiki i humoru, przynajmniej w moim odczuciu.
Mod Team Pixon Napisano 14 Września 2011 Mod Team Napisano 14 Września 2011 Niezłe strzały, jak będę miał wesele za kilka lat to się zgłoszę. Dla forumowiczów zniżki ?
pietro Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Hej Ostatnie zdjęcie kojarzy mi się z avatarem na canon-board, więc twórczość znam Zresztą kojarzę, że nie jesteśmy tu jedyni Powodzenia!
Blue Napisano 15 Września 2011 Autor Napisano 15 Września 2011 Pixon pytaj za te parę lat jak jeszcze będę w tej branży działał :]. większe na blogu - Fotografia ślubna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.