Skocz do zawartości

[Blog] Fotografia z p(r)owerem ;)

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dawno mnie tu nie było, czasem czytałem, ale dawno się nie wypowiadałem, a teraz wpadam z autoreklamą, ale cóż :). Witam starą i nową ekipę.

Blog bardziej z powerem niż rowerem, acz pracuję nad tym żeby odpowiednie motywy się pojawiły, zobaczymy :).

Fotki można znaleźć u mnie przeróżne, od fotografii ślubnej, przez dziecięcą, po zupełnie funowe zwane przeze mnie "funshoty", czy nawet zdarzyły się jakieś wrzuty z wycieczki do Pragi(niestety pociągowej).

Na zachętę wrzucę parę fot, żebyście wiedzieli z czym się je to co robie, może kogoś zainteresuje i będzie odwiedzał, a może nawet kiedyś skorzysta z moich usług :).

Adres strony www.dawidmiarka.pl

12.jpg

21.jpg

Fotografia_slubna_andrychow_3.jpg

fotografia_dziecieca_andrychow.jpg

fotografia_slubna_wadowice_1.jpg

fotografia_slubna_krakow_20.jpg

Fotografia_slubna_andrychow_14.jpg

fotografia_rodzinna_krakow_10.jpg

i na koniec z pozdrowieniami:

Fotografia_slubna_krakow_5.jpg

Mam nadzieję, że uda mi się wrócić też do rowerów bo ostatnio ciężko :/ kontuzja kolana, masakra.

Napisano

Wiesz jakoś nigdy nie byłem zwolennikiem naturalności w fotografii ;). Kontrast, podbite kolory to lubię, przez to w moim odczuciu zdjęcia są bardziej pozytywne i naładowane wesołymi emocjami. Większość rynku robi fotki stonowane, na pewno na nie jest większa klientela, bo są ładne i naładowane delikatnością i uczuciami, miłość z nich wypływa ;). U mnie pewnie też na niektórych, ale raczej stawiam na fun.

Z 2 zdjęcia z 1 postu aż bije nienaturalnością, światłem, kolorem, można by ataku epilepsji dostać jakby ta scena wyglądała tak w rzeczywistości ;). Za to dodaje jej to jeszcze dynamiki i humoru, przynajmniej w moim odczuciu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej

Ostatnie zdjęcie kojarzy mi się z avatarem na canon-board, więc twórczość znam ;)

Zresztą kojarzę, że nie jesteśmy tu jedyni ;)

Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...