wojtek123244 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Witam serdecznie otóż mam taki problem iż strzela mi cosik w okolicach korby ... Rower mam nowy , kupiony chyba 4 dni temu rower jest marki mbike renegade 0.3 ... "strzały" są wtedy kiedy prawy pedał jest nadole i przednia przerzutka jest na dwujce co bardzo mnie dziwi proszę was o pomysły w naprawie tego gdyz dosyc daleko go kupilem i jakos niemam czasu z nim jechać ... proszę o odpowiedz Dziękuję ;]
brt0555 Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Ja bym zajrzal do suportu i zobaczyl czy jest dobrze wyregulowana przerzutka. Jednak wolalbym oddac do serwisu tym bardziej, ze jest nowy i powinni po paru kilometrach za darmo podregulowac.
wojtek123244 Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 rower jest na gwarancji na 2 lata to na 99 % wezmą a koleś fajny tam jest i w cenie roweru darmowy przegląd ... a coś się stanie jeśli będe na takim jezdził ??? czy nie bo całego zepsuję ???
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Źle przykręcony suport, pedały przykręcone "na sucho" bez smaru...
wojtek123244 Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 czyli co polecasz jak to naprawić i czy w ogóle się da czy do komisu mam oddać.... najbardziej dziwi mnie to ze to się dzieję tylko na 2 czyli w pedały mam wlać roche oleju ??? a suport to chyba wyższa szkoła jazdy ;p jakaś instrukcja ??? i czy mozna tak jezdzić ??? niezagraża to rowerowi ??
ukaniex Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Jeśli rower na gwar. to sobie tym głowy nie zaprzątaj tylko oddaj temu który Ci go sprzedał, ot co rzeknę.
wojtek123244 Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 a nieodpowiedziano mi na pytanie ... moge tak na nim jezdzić czy to pogorszy sytyuacje
zdzislaw2 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Lepiej jak najszybciej oddaj na gwarancję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.