francochi5 Napisano 31 Sierpnia 2011 Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam kolegów .Chciałbym polepszyc swój rower oregon thunderbird Tange /rama CR MO/,który kupiłem wiele lat temu od znanego kolarza p.Kudry.Rama podobno nie do zdarcia a ja dodatkowo go po prostu lubię .Wymieniłbym ze sztywnego widelca na dobry amortyzator do spokojnej jazdy/ skok100 / ale nie wiem czy to jest możliwe.Rower ma stary osprzęt shimano altus C10 /aż wstyd / i tu też mógłbym sypmąc groszem na shimano LX ale nnie wiem czy mogę .,,,Zdaję się na Was może coś wymyślicie .....Może cos powiecie o tem rowerze ?Pozdro.
Mod Team Pixon Napisano 31 Sierpnia 2011 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2011 Dopóki nie zobaczymy specyfikacji, zdjęcia to mamy związane ręcę. Nawet nie napisałeś w jakim budżecie mamy Ci zaproponować amortyzator. Ja chętnie do roweru wsadziłbym RS SID XX, ale kasa kasa.... Dlatego określ się jaki masz budżet, jak i gdzie jeździsz oraz ile ważysz. Czy potrzebujesz amortyzator pod v'ki (z piwotami) czy może być pod tarczę. No i przede wszystkim czy masz tam rurę sterową 1" czy 1 1/8". Wrzuc zdjęcie to sprawa się wyjaśni. P.S przeczytaj regulamin forum ponownie, bo będziesz miał ciężki los na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.