fridayimage Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Czy ktoś miał możliwość zważyć oponę Kbix Nomad Silica Dual compound. Montowana głownie w kellysach z tańszej półki cenowej. Nie znalazłem info o wadze (również na forum), a zastanawiam się czy ich waga jest na tyle duża by był sens ich wymiany na lżejsze i lepsze opony w celu odchudzenia wagi całości.
rybciasum Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 jeżeli w niższej półce to na 90% jestem pewien że są cięższe od m.in. race kingów drut
fridayimage Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Napisano 19 Sierpnia 2011 całkiem możliwe. jest ich tak dużo w roweruch kellysa od kilku lat, że na pewno ktoś miał możliwość ją zważyć.
kubek20 Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 1 sztuka wazy ok.650 g, dokladnej wagi niestety nie znam. Wg mnie warto zmienic na cos lepszego, kbixy nie grzesza przyczepnoscia
fridayimage Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Napisano 19 Sierpnia 2011 dzięki tak na szybko czy możecie cos polecić w rozmiarze 26x2.00. Lżejszego, na teren asfalt/las, gównie warunki suche. Coś co lepiej trzyma sie terenu, ale ma bardzo male opory na asfalcie. przeglądam posty o takich oponach tutaj na forum ale od ich ilości już mam mentlik w głowie.
Jogurcik Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Race King, a która wersja, to już od budżetu zależy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.