Enedelin Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam Posiadam napęd 9rzędowy xtr bd m-952 z kasetą xt,gripy srama plasma, korba deore xt z hollotech II, przerzutka przód deore lx. Rower gt kupiłem jako używany składak 2 lata temu. W serwisie pan wymienił łańcuch i stwierdził, że kaseta będzie do wymiany. Moje pytanie, czy jest sens modernizować osprzęt na shimano xt 10 rzędów? Przerzutka działa jak i wszystko. Jeżeli wymieniać to co i na co? Czy lepsze xt w komplecie, czy np. gripy stare pewnie mogą zostać? Sama ilość rodzajów przerzutki xt mnie przeraziła. Poradźcie coś proszę
beskid Napisano 18 Sierpnia 2011 Napisano 18 Sierpnia 2011 Moim zdaniem nie i tyle w temacie bo niby jaką będziesz miał korzyść z przejścia z 9 rz. na 10 rz??
pawelpb Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Jeśli chcesz wiedzieć czy będzie jakaś korzyść to przetestuj Przetestuj nowe XT! w wybranych salonach do końca sierpnia. http://www.shimano-polska.com/publish/content/global_cycle/pl/pl/index/nieuws/przetestuj_nowe_xt.html
Enedelin Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Napisano 21 Sierpnia 2011 Ale według znawców co lepsze, stary xtr czy nowy xt?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.