maciek70103 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam ostatnio konik sie mi zepsul i byl caly do gory, naprawilem go i wpadl mi on do szprychy jest caly pogiety, czy da sie cos zrobic jeszcze z tym konikiem czy lepiej kupic nowego? I jeszcze czy da sie jezdic bez tylnej przerzutki ?
Grand231 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 I jeszcze czy da sie jezdic bez tylnej przerzutki ? Da się tyle że musisz skrócić łańcuch oraz będziesz jeździł tylko na jednym biegu. Witam ostatnio konik sie mi zepsul i byl caly do gory naprawilem go i wpadl mi on do szpychy jest cxaly pogiety czy da sie cos zrobic jeszcze z tym konikiem czy lepiej kupic nowego Czyli wózkiem?. Wózek możesz kupić tyle że jeżeli masz starą przerzutkę nie dostaniesz części zamiennych. Lepiej kup sobie nową przerzutkę.
Yoshimitsu9 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisz dodatkowo jaką masz przerzutkę. Bez przerzutki da się jeździć tzw. "single speed".
pawelpb Napisano 29 Sierpnia 2011 Napisano 29 Sierpnia 2011 Skoro Przerzutka Ci poszła w szprychy to poza jej wymianą proponuję także nowy hak przerzutki lub chociaż prostowanie w serwisie. Musi być prosty, inaczej z nową zmieniarką może stać się to samo. PS: Nie piszesz o jaki sprzęt chodzi, poza tym temat jest nie w tym dziale co powinien ---> Napęd rowerowy
Kuba13 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Istnieje możliwość wyklepania (wyprostowanie) wózka. Ale najbezpieczniej wymień wózek przy przerzutce nowej serii (Doeore Lx,SLX, XT)lub kup nową :)I przy okazji sprawdź na hak czy nie jest pokrzywiony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.