David314 Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Witam, Mam problem ze znalezieniem dobrej lampki na przód. Na tym forum całkiem sporo było o lampkach diodowych, ale jestem raczej zainteresowany lampką halogenową, m.in. dlatego, że mam już kilka kompletów aku R6, a lampki diodowe są zazwyczaj na AAA i nie chce kupować nowych baterii. Nie chodzi mi o to, żeby być widocznym, tylko żeby dobrze widzieć drogę w całkowicie nieoświetlonym terenie. Co myślicie o lampce Author M4H, na allegro ok.35 zł Aha, mam do wydanie max 60zł. Słyszałem wiele dobrego o lampkach diodowych MacTronic LH 5 i Adder, ale nie sądze, żeby były w stanie dobrze oświetlić drogę. Czekam na sugestie
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Mam tego authora z xenonem, spokojnie nocami po lesie jezdzilem ;-)
David314 Napisano 23 Stycznia 2006 Autor Napisano 23 Stycznia 2006 Aha, czyli z halogenem powiniem być spoko. A co z zapięciem, bo słyszałem, ża jest liche.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.