Marc3l Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie!! Ten -->klik czy ten -->klik rowerek ma być do jazdy po mieście, do pokonania ma codziennie murki, krawężniki, bruk itd. itp.
JaniszMTB Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Amorki z różnej beczki i o różnym zastosowaniu. -.^
Bombell Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Dart nie bo ma syfiastą prace i mało sztywny. Duro D nie bo to najsłabszy rocznik i zero regulacji. Jaki budżet, jaka rama?
Marc3l Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Rama BOP Iguana 16", kasa powiedzmy 300-350zł. Amorek nie bedzie jakos strasznie tyrany, chodzi głównie o jazde po mieście A takie cuś klik?
Bombell Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Imitacja, odpuść. Po mieście to znaczy? Turystyka, street, urban fr?
Marc3l Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 urban fr myślałem też nad sztywniakiem, ale to chyba nie jest dobry pomysł wiem, że za te 300-350 zeta cudów nie bedzie ale wiecie jak jest... praca, żona, dzieciak w drodze itd. itp. wiec nie oplaca mi sie kupowac amora za kupe kasy a potem rower bedzie lezal bo nie wiadomo kiedy bedzie okazja na jazde. Takze mysle ze te 350 peelenów styknie. Pewnie z czasem zainwestuje w coś lepszego ale na razie jakbyscie mi znalezli cos przyzwoitego w tej cenie to bym byl wdzieczny tylko bez piwotów bo szlag mnie trafia jak widze te wystajace kikuty amortyzator już zamówiłem, można zamknąć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.