Zielok Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam jako świeżo upieczony forumowicz Chciałbym zasięgnąć opinii odnośnie tego siodła: http://allegro.pl/siodlo-siodelko-selle-royal-lookin-athletic-man-i1729009408.html To które posiadam oryginalnie przy rowerze powyżej 40km jest męczące. Jeszcze głównie po szosie - chociaż wiadomo jak to z tymi naszymi drogami jest Z góry dziękuję za odpowiedzi
niezniszczalny Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 od siebie polecam siodełka firmy sportourer a które z nich wybierzesz to od Ciebie zależy
sidagel Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 Jak mam wersję z "dziurką", ale też żelowe i tej firmy i jestem bardzo zadowolony, jak na oryginalnym (giant) czyć było siodło po 20km, tak na tym nie mam tego problemu po 50km także tyłek nie boli:)
Zielok Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 No wygląda na ciekawe, poza tym kumpel który ma dłuższy znacznie staż w deptaniu ode mnie, mówi że firma rewelacja. A jak to wygląda z montażem? Pasuje bez wyjątku do każdego roweru?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.