Skocz do zawartości

[wycieczki] po Polsce

Xanthana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam 19 lat, mieszkam niedaleko Leszna i Głogowa. Szukam chętnych osób z doświadczeniem do wspólnych wypraw po Polsce w czasie wakacji. Mogą to być wycieczki jedno, a także kilkudniowe. Nie byłam jeszcze w dalekiej podróży rowerem, dlatego ważne, aby osoba,-y towarzyszące znały się na rzeczy. ;p Rowerem jeżdżę prawie codziennie, dlatego z kondycją nie powinnam mieć problemu. Kontakt:marzena.f@onet.pl

Pozdrawiam

Napisano

No dziewczyno uważaj bo może być wielu takich chętnych :) nie tylko na przejażdżkę rowerową... . Ja mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim w sumie to niedaleko Leszna też zaczynam taką poważniejszą przygodę z wycieczkami :D

Napisano

Koło Leszna jest Boszkowo nie?? fajnie tam jest :D a jest Ci obojętne gdzie ? czy masz jakiś cel ? np zwiedzić morze itp itd.

Napisano

Chciałabym zwiedzić zamki w Polsce i ciekawe miejsca. W pobliżu jest wiele jezior, dlatego tam można także się wybrać. W sumie jestem otwarta na ciekawe propozycje, tylko właściwi ludzie są potrzebni ; p

Napisano

Szkoda że tak daleko mieszkam, jakbym mieszkał bliżej to chętnie bym się wybrał na jakąś weekendową wycieczkę rowerową ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

Napisano

Hej:)W sumie mam do Ciebie kawałek,ale można by się jakoś dogadać.Trzeba było by ustalić jakiś dzienny dystans,jak byśmy się dograli to można pomyśleć.

Napisano

Można się umówić w jakimś miejscu i dojechać pociągiem. Ja będę szła na studia do Bydgoszczy, więc jak ktoś jest z tamtych okolic to też jakoś można się dogadać ; p

Napisano

Ja mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim w sumie to niedaleko Leszna też zaczynam taką poważniejszą przygodę z wycieczkami :D

Sam dojazd do Leszna to by już była poważniejsza przygoda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...