kazik71 Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 Mapa tras rowerowych Powiatu Mikołowskiego w ramach realizowanego programu - "Sieć tras rowerowych na terenie powiatu mikołowskiego – infrastruktura aktywnych form turystyki", skala 1:20000 mapa tras rowerowych Zakończenie projektu 17.07.2011, wartość ponad 2 mln zł - infrastruktura w postaci zadaszonych wiat z stołami i ławkami, niezadaszonych miejsc postojowych oraz oznakowania tras
Paszul Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Mapa tras rowerowych Powiatu Mikołowskiego w ramach realizowanego programu - "Sieć tras rowerowych na terenie powiatu mikołowskiego – infrastruktura aktywnych form turystyki", skala 1:20000 mapa tras rowerowych Zakończenie projektu 17.07.2011, wartość ponad 2 mln zł - infrastruktura w postaci zadaszonych wiat z stołami i ławkami, niezadaszonych miejsc postojowych oraz oznakowania tras Dzięki, tego szukałem Wybiorę się dziś na małe rozpoznanie tras. Niestety z tego co słyszałem, wiele tabliczek zostało już zdewastowanych ;/
2666 Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 w przyszły weekend mam zamiar przejechać niebieską trasę. Czy altanki z mapą są porozstawiane na całej trasie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.