hardkor15 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich uzytkownikow tego forum. Jest to moj pierwszy temat. Aczkolwiek kupilem niedawno rower Trek 3700 (uzywany) i mam problem z ta czescia (nie wiem jak sie to nazywa)to jest link do zdjecia. http://www.speedyshare.com/files/29267977/na_forum_rowerowe.jpg Wiec problem polega na tym ze jak zaczynam pedalowac i jechac to luzuje sie srubka (nr.1 na zdjeciu) Wiec dokrecam ja z powrotem naj mocniej jak moge ale, ona itak sie caly czas luzuje i nie wiem co mam zrobic albo kupic. Prosze o pomoc. Dziekuje z gory
jacekc12 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 jedziesz do sklepu typu castorama i kupujesz taki klei do śrub który zapobiega odkręcaniu śrub. Ale nie bój się przy większej sile(odkręcając kluczem) odkręcisz spokojnie
hardkor15 Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Bardzo ci dziekuje. pojechalem kupilem, i zakleilem. Teraz dziala jak nowy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.