Skocz do zawartości

[spodenki] do 100zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Temat już ileś razy poruszany, czytałem, ale wciąż nie jestem na coś konkretnie zdecydowany.

Spodenki do kolana, do 100zł (w ostateczności plus te 20zł). Szczerze, wolę szorty, ale w tej cenie pewnie lepsze będą "lajkry", no i z tego co czytam wygodniejsze? Z tego co wiem, przydałyby się szelki? Priorytetem jest dla mnie wygoda, później jednolity czarny kolor (ew. szary/stalowy), nie chcę jakichś motywów teamów bądź innych.

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Napisano

Mam BBB Shorts - wiem, że 9zł powyżej ostatecznego zamierzenia ale naprawdę wygodne. Porównywałem w tym sklepie spodnie do 200zł i dla mnie nie znalazłem niczego wygodniejszego...

Napisano

@NoreQ

Ściągnięcie koszulki to nie jest dla mnie aż taki wielki ból, a dobre trzymanie się gatek w miejscu raczej jest pożądane? ;] Czy spodenki które zaproponowałeś maja pampers dobrej jakości?

Generalnie, jeżdżę praktycznie na gołej desce, więc tylne części ciała po 50km mają już dość, bolą od uderzeń, tak więc zależało by mi na dobrej wkładce. Co sądzicie o wyrobach BCM, MILO?

Napisano

Nie wiem na ile wygodne są takie sylikonowe wykończenia,ja osobiście nie przepadam za nimi. Jeżeli chodzi o BCM to wydaje mi się,ze byłby to bardzo dobry wybór.

• Mod Team
Napisano

Silikonowe wykończenia zapobiegają podciąganiu nogawek, warto. Spodenki nowatexu godne polecenia. Nooreq przy odrobinie wprawy da się załatwić potrzeby bez konieczności zdejmowania koszulki, materiał jest bardzo elastyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...