closer Napisano 30 Czerwca 2011 Napisano 30 Czerwca 2011 Witam, pojawił się u mnie następujący problem. W przednim amortyzatorze Fox serii F 32 120 rl (2008 rok) nie mam pełnego skoku tj. 120 mm, amortyzator pracuje tylko do 80 - 90 mm. Amor przeszedł przegląd i podstawowy serwis i niby wszystko jest ok (po spuszczeniu całego powietrza górne golenie chowają się w 100 %). Jestem lekkim riderem, bo waże ok 62 kg. Amor pompuję na 50 psi. Mimo tego nie mogę uzyskać pełnego skoku. Oczywiście amor do 80 - 90 mm skoku pracuje jak to Fox - płynnie wybiera wszystko na co napotka koło. Czy ktoś z Was borykał się z takim problemem?
802220540 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Troche odkopie temat, bo sam borykam sie z niepelnym skokiem w/w amortyzatora. Znalazles przyczyne?;d Czy poporstu "ten typ tak ma"? W zasadzie nie przeszkadza mi to w ogole, bo i tak nie wykorzystuje pelnego skoku, ale jednak warto wiedziec;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.