Eldicoral Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 W tym temacie chciałbym dowiedzieć się jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu tego roweru. Zaintrygował mnie dość mocno lecz nie wiem czy warto inwestować tyle pieniędzy w ten konkretny model. Jeżyli możecie to proszę wypowiedzieć się na temat osprzętu tego roweru bo niestety nie znam się na tym zbyt dobrze. Dziękuję i pozdrawiam
mot4ba Napisano 24 Czerwca 2011 Napisano 24 Czerwca 2011 W podobnej cenie można dostać lepsze rowerki. Np taki klik. Ma lepsze przerzutki i amora. Sądzę że warto dołożyć kilka groszków
brt0555 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Nie ten dział, co do roweru to jesli wolisz marke niz dobry osprzet to bierz kellysa, za ta kwote mozna miec a2 level,a4 level czy wyzej podanego evolutiona.
paweloko Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 W podobnej cenie można dostać lepsze rowerki. Np taki klik. Ma lepsze przerzutki i amora. Sądzę że warto dołożyć kilka groszków Potwierdzam jestem posiadaczem UNIBIKE EVOLUTION 2011 kupiłem go za 1600 zł po obniżce w sklepie internetowym. Bardzo dobry rower w stosunku do tej ceny.
karlydt Napisano 24 Lipca 2011 Napisano 24 Lipca 2011 ja mam scrape 2011, za 1500, poniewaz jestem wysoka odradzono mi unibike, a juz co do krossow a2 i a4 to powiedziano w 4 sklepach to samo... lepiej kellys, jestem bradzo bardzo z mojego zadowolona. na poczatku hamulce piszczaly, zjazd z gorki i stopniowe hamowanie pewnego dnia zlikwidolwayy problem. amortyzatory spoko i super opona, ktora zwieksza konfort jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.