Skocz do zawartości

[rower] Kellys Scarpe 2011 za 1650zł - czy warto?

Eldicoral

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tym temacie chciałbym dowiedzieć się jakie są Wasze odczucia po obejrzeniu tego roweru. Zaintrygował mnie dość mocno lecz nie wiem czy warto inwestować tyle pieniędzy w ten konkretny model. Jeżyli możecie to proszę wypowiedzieć się na temat osprzętu tego roweru bo niestety nie znam się na tym zbyt dobrze. Dziękuję i pozdrawiam :)

Napisano

Nie ten dział, co do roweru to jesli wolisz marke niz dobry osprzet to bierz kellysa, za ta kwote mozna miec a2 level,a4 level czy wyzej podanego evolutiona.

• 2 tygodnie później...
Napisano

W podobnej cenie można dostać lepsze rowerki. Np taki klik. Ma lepsze przerzutki i amora. Sądzę że warto dołożyć kilka groszków :icon_wink:

Potwierdzam jestem posiadaczem UNIBIKE EVOLUTION 2011 kupiłem go za 1600 zł po obniżce w sklepie internetowym. Bardzo dobry rower w stosunku do tej ceny.

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja mam scrape 2011, za 1500, poniewaz jestem wysoka odradzono mi unibike, a juz co do krossow a2 i a4 to powiedziano w 4 sklepach to samo... lepiej kellys, jestem bradzo bardzo z mojego zadowolona. na poczatku hamulce piszczaly, zjazd z gorki i stopniowe hamowanie pewnego dnia zlikwidolwayy problem. amortyzatory spoko i super opona, ktora zwieksza konfort jazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...