Skocz do zawartości

Redaktor/newsman do nowo powstającego portalu sportowego. Dziedzina kolarstwo(szosowe i górskie)

wojtek10611

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem gdzie napisać więc piszę w ogólnym.

Od 1 lipca rusza nowy portal sportowy. Mamy podpisaną umowę z Polską Kampanią Reklamową, programiści kończą style i wygląd strony. Więc od 1 lipca planujemy ruszyć pełną parą.

Jako szef działu Kolarskiego poszukuję, redaktorów, news`manów do tegoż działu. Co możemy zaoferować ? Bardzo dużo.

Pierwsze 3 miesiące portalu będzie to staż, i będzie on założony na osobę prywatną. Po 3 miesiącach gdy uzbieramy określoną liczbę pieniążków dla PKR strona zacznie już działać jako prawowita firma.

Pracownicy u nas pracujący po 3 miesiącach mogą oczekiwać nie tylko na wynagrodzenie pieniężne, ale staż, który będzie można wpisać sobie w CV. Oprócz tego, każdy pracownik dostaje legitymację prasową upoważniającą do wejść na konferencje prasowe klubów, prezentacje zawodników itp. Mało tego, załatwiane są także akredytacje dziennikarskie przez co za darmo wchodzimy do sektora vipów i mamy też dostęp na murawę stadionu jak to ma miejsce w piłce nożnej, czy do działów prasowych.

Z miejsca mogę powiedzieć, że 31 Lipca planuję wybrać się do Warszawy na start TdP, porobić wywiady ze śmietanką kolarską.

Jeśli ktoś miał kiedyś styczność z dziennikarstwem, prowadził własny blog sportowy czy coś w tym rodzaju. Proszę o kontakt a każde zgłoszenie zostanie rozpatrzone.

Kontakt: wojtek10611@wp.pl, gg: 7602321.

PS. Jeśli ktoś interesuje się tenisem to również zapraszam. Bo do tego działu również poszukujemy pracowników.

Zapomniałem dopisać. Jako pierwszy serwis sportowy mamy zamiar wprowadzić informację z kolarstwa amatorskiego i wyścigów Masters.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...