ralf Napisano 5 Stycznia 2006 Napisano 5 Stycznia 2006 Witam: Mam do kupienia koła na Alex Rims DH 19, piastach Novatec i szprychach chyba CN Spoke za 350zł, opłaca sie, a koles mi podał link do tej aukcji, są te koła cos warte: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79984645 Waże 68-69kg, i jeździłbym dość duzo po górach, ale nie jakieś ekstremalne zjazdy Dzieki...
blazejx Napisano 5 Stycznia 2006 Napisano 5 Stycznia 2006 Witam !!! Uważam że kołka na ALEXRIMSACH i piastach NOVATECHach bedą mocniejsze niż te które pokazałeś w linku. Obręcze sprawdzone, szprychy mocne, no i piasty ze swoimi maszynówkami zbierają bardzo dobre recenzje. pozdrawiam
Mod Team Odi Napisano 5 Stycznia 2006 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2006 Zdecydowanie brałbym te na DH19 i Novatec'ach. Gdybym miał kasę to sam chętnie złożyłbym sobie takie właśnie kółka.
ralf Napisano 5 Stycznia 2006 Autor Napisano 5 Stycznia 2006 no za 350zł, DH19, Novatec i Richmany, wszystko czarne , sam odbiore albo w Bielsku Białej albo w Cieszynie, chyba w sobote po nie pojade, mysle ze za 350zł to sie opłaca.
Mod Team Odi Napisano 5 Stycznia 2006 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2006 Bardzo się opłaca za taką cenę. Jedyne co mi osobiście by nie odpowiadało w tych kołach to czarny kolor, ale to już kwestia upodobań
ralf Napisano 9 Stycznia 2006 Autor Napisano 9 Stycznia 2006 koła załozone, wyglądaja super, zobaczymy jak bedzie sie spisywała, nie wyobrażam sobie jakby piasty albo szprychy były srebrne.
topol Napisano 21 Czerwca 2006 Napisano 21 Czerwca 2006 a ja chyba wezmeALEXRIMS DM24 na piastach Novatec. moja waga to 90 kg,wiec odpowiednia obrecz do odpowiedniej wagi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.