Skocz do zawartości

[brunox] używa ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z was używa tego preparatu do konserwacji amortyzatora, czy ten brunox jest dobry???????

bo mam zamiar go kupić dlatego proszę o wasze opinie

Gość Gość
Napisano

Nasti sądze że to wyśmienita propozycja dla twego amorka:D Bo ty masz chyba xc 75? Super płyn polecam, zakonserwuje ci amor na długie lata tylko trzeba go dużó napryskać za pierwszym razem więc kup odrazu 2 butelki! A swoją drogą to gratuluje ci tego amorka jest poprostu super ! Jeździłemm na takim u kolegi i jest SUPER! Może chciałbys go sprzedać? Dam ci 300 zł :D Co ty na to ??

Jak coś to gg: 3456743

Napisano

Witam.

Taki temat już był, ale ----> Tak BRUNOX jest dobrym preparatem (sam takie używam). Do swoich amortyzatorów rekomenduje go np. Rock Shox, więc chyba to juuuż coś mówi, a jesli niezbyt wiele, to zapraszam na Brunox - konserwowanie i czyszczenie amortyzatora

Bez przesady z tymi dwoma butelkami/spreyami, jedna 200ml (cena ok 18 - 20zł) powinna wystarczyć na dośc długo.

Pozdrawiam :wink:

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ja tez jestem uzytkownikiem brunox. Swietny olej, tylko ze pachnie coca colą .

Napisano

A ten brunox to sie nadaje do smarowania łancucha? No bo skoro zmniejsza tarcie w amortyzatorze to i zmniejszy w tarcie łancucha. Dobrze mowie?

Napisano

Ja tam smarowalem naped jak bylo sucho i nie bylo zle (na pewno lepsze to niz wd-40), ale jednak lepiej smarowac czyms gestszym np finish line

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...