Marcin1731 Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Simanko . Muszę sie trochę poradzić , mam 520 i ostatnio jadąc zaczeło coś mi tak jak by w bucie zacząłem czuć wibracje i trochę pokręciłem i przestało a na następnym wypadach się powtarzało i to tak trwało przez kilka sekund i mijało . Myśle ze luzów nie ma bo nic nie skrzypi . No bloki też są dobrze umocowane i sie dobrze trzymają . A może to sprawa syfu na sprężynach bo nie powiem błota deszczu i piachu trochę dostały . Może WD40 je przeczyścić ? .
damador Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Simanko . Muszę sie trochę poradzić , mam 520 i ostatnio jadąc zaczeło coś mi tak jak by w bucie zacząłem czuć wibracje i trochę pokręciłem i przestało a na następnym wypadach się powtarzało i to tak trwało przez kilka sekund i mijało . Myśle ze luzów nie ma bo nic nie skrzypi . No bloki też są dobrze umocowane i sie dobrze trzymają . A może to sprawa syfu na sprężynach bo nie powiem błota deszczu i piachu trochę dostały . Może WD40 je przeczyścić ? . wd40 - nie - zdjac - namoczyc i oczyscic a potem smarowac czyscic po kazdym wiekszym desczu
Royalonzo21 Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 WD ma właściwości penetrujące i wypłukuje. Możesz użyć WD jedak później musisz je nasmarować innym specyfikiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.