swiesiul Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 Witam ! Tak jak w temacie poszukuje MTB do 2000 zł. Chcę poważniej potraktować jazdę na rowerze, dlatego chciałbym, żeby miał hamulce hydrauliczne, osprzęt na jakimś deore najlepiej, trochę się porozglądałem i wpadł mi w oko rower Krossa Scrapper AR2 w go sport. I jeszcze Kellys Quarz obydwa rowery można zobaczyć w Katalogu Go sport Ten Kellys w sklepie jest przeceniony na 2 tyś. Macie może jakieś inne ciekawe propozycję? Z góry dziękuje. POzdrawiam
dzikusas Napisano 12 Czerwca 2011 Napisano 12 Czerwca 2011 scrapper (rama krossa o ile mi wiadomo) bardzo mily w jezdzie, sportowa geometria, moze nie najwyzszych lotow maszyna ale uwazam ze geometria od quartza duzo lepsza. Tarcza to duza czesc kosztu roweru w tej klasie zastanow sie czy jest Ci na pewno potrzebna.
Mod Team Franio Napisano 13 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2011 Użyj szukajki, bo takich tematów na forum jest wiele. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.