Skocz do zawartości

[kobiety] Panie na rowerach - foto

jedenkg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki.. Tu jest w kolorze i wygląda chyba lepiej: http://fotowyprawy.com/index.php/aktywne-dziewczyny-galeria/?nggpage=4

Fakt, trochę się już nazbierało tych odwiedzonych terenów :)

A sprawa z paniami jest o tyle ciekawa, że mają większe zacięcie do roweru niż znani mi faceci.. :-) A poza tym zawsze potem miło popatrzeć na fotki po wycieczce lub wyprawie :)

kg

--

fotowyprawy.com

Przeniosłem do odpowiedniego działu

hmm... Można wiedzieć czym się kierowałeś przenosząc post ze zdjęciami rowerowymi wyjętymi z kontekstu wypraw rowerowych i wycieczek rowerowych do działu "NIERowerowe.."?

k.

--

fotowyprawy.com

Napisano

Kurde, czemu większość kobiet, której pasją jest rower musi przypominać faceta? Uogólniam, bo oczywiście są wyjątki, ale znaleźć fajną dupcię na rowerze graniczy z cudem ;)

Na szczęście na scenie międzynarodowej wyglądamy trochę inaczej, bo reprezentuje nas Maja Włoszczowska:

z5142142X.jpg

Z taką to bym pojeździł ;) A drugi wyjątek od reguły to Pani jeżdżąca na czerwonym Cannondale'u w chorzowskim parku(pozdrawiam ciepło :) ). Niestety zdjęć nie mam :<

• Mod Team
Napisano

Przeniosłem do odpowiedniego działu

hmm... Można wiedzieć czym się kierowałeś przenosząc post ze zdjęciami rowerowymi wyjętymi z kontekstu wypraw rowerowych i wycieczek rowerowych do działu "NIERowerowe.."?

Tak można, po trochę opisem tego działu, ale przede wszystkim tym, że temat który podlinkowałem w poprzednim poście był również w tym dziale. :)

Ojj panowie grabicie sobie u płci przeciwnej, tyle w tym temacie...

Napisano

A drugi wyjątek od reguły to Pani jeżdżąca na czerwonym Cannondale'u w chorzowskim parku(pozdrawiam ciepło :) ).

Widziałem i mogę potwierdzić :yes: . Też ciepło pozdrawiam :wub: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...