Skocz do zawartości

[damper] FOX RP23 - gdzie można kupić w normalnej cenie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, pilnie poszukuję dampera Fox RP23 o długości montażowej 200mm, z High Volume, Boost Valve i Compresion Tune ustawionym na wysokie (mam bardzo aktywne zawieszenie FSR).

Mój obecny damper znów odmówił posłuszeństwa i nie mogę jeździć :(.

Gdzie można kupić ten damper nowy, z gwarancją w cenie max 1000zł ?

Byłbym wdzięczny za wszelkie namiary, sam przeszukuję internet i ciężko coś znaleźć.

Jest to dla mnie dość pilne, gdyż każdy dzień zwłoki oznacza spadek mojej formy i pogorszenie stanu psychicznego(jestem uzależniony od roweru).

Z góry dziękuję za pomoc :) .

Napisano

Dzięki kolego, widziałem tą aukcję. Zastanawiam się tylko, czy ta rysa na tłoczku nie odbije się negatywnie na działaniu dampera, np bedzie wychodził przez nią olej albo będzie niszczyć uszczelki.

No i Compression Tune jest na średnim poziomie. Nie wiem czy nie jest przypadkiem zbyt małe do zawieszenia FSR. Nie chciałbym, żeby bujało na maksymalnej platformie.

EDIT: Rozmawiałem z Darkiem z proshox.com i jednak pod moją wagę lepsze będzie Compression Tune ustawione na medium, czyli takie jak w RP23 z tej aukcji. Ale przez tą rysę na tłoczku może uciekać powietrze z komory powietrznej, więc lipka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...