Skocz do zawartości

[Korba] Nowa korba do dirtu

Matix27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam rower MTB ktory aktualnie jest niesprawny, poniewaz zgiela mi sie w nim zebatka korby i musze kupic nowa. <_< Kwestia jest taka zeby zrobic to w jak najtanszy sposob. :icon_cool: Mam takie pytanie czy da sie dac korbe do BMX, bo sa one naprawde fajne czy moze sa takie specjalne jednoblatowe korby ? Do tego chcialbym jescze kupic jakis tani napinacz lancucha. Wiem ze moze to dziwne ale to ma byc niskobudzetowy rower od ktorego chce wymagac tyle zeby nie spadal lancuch podczas malenkich :icon_wink: skokow i zeby nie stukal i trzeszczal. Dziekuje bardzo za odpowiedzi :icon_mrgreen:

Napisano

To zalezy jaka posiadasz obecnie korbe. Jezeli masz mozliwosc odkrecic sama zebatke, to problem raczej maly i tani w naprawie, kupujesz inna i po sprawie. Jezeli chcesz wykonywać na nim nawet malenkie skoki to radze troche doinwestowac ( nie jakies miliony) zeby oszczednosci nie odbily sie na toim zdrowiu. Jaki masz budżet na calosć? Daj jakies foto tej korby co masz w obecnym stanie.

Napisano

Korba ktora mam jest nierozkrecalna i to jest pewne wiem tez ze jest montowana na czworokat no i cuz jaki budzet ja na to mam ? niewielki aktualnie mam jakies 100zl ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...