Matix27 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Witam posiadam rower MTB ktory aktualnie jest niesprawny, poniewaz zgiela mi sie w nim zebatka korby i musze kupic nowa. Kwestia jest taka zeby zrobic to w jak najtanszy sposob. Mam takie pytanie czy da sie dac korbe do BMX, bo sa one naprawde fajne czy moze sa takie specjalne jednoblatowe korby ? Do tego chcialbym jescze kupic jakis tani napinacz lancucha. Wiem ze moze to dziwne ale to ma byc niskobudzetowy rower od ktorego chce wymagac tyle zeby nie spadal lancuch podczas malenkich skokow i zeby nie stukal i trzeszczal. Dziekuje bardzo za odpowiedzi
Lollex Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 To zalezy jaka posiadasz obecnie korbe. Jezeli masz mozliwosc odkrecic sama zebatke, to problem raczej maly i tani w naprawie, kupujesz inna i po sprawie. Jezeli chcesz wykonywać na nim nawet malenkie skoki to radze troche doinwestowac ( nie jakies miliony) zeby oszczednosci nie odbily sie na toim zdrowiu. Jaki masz budżet na calosć? Daj jakies foto tej korby co masz w obecnym stanie.
Matix27 Napisano 17 Maja 2011 Autor Napisano 17 Maja 2011 Korba ktora mam jest nierozkrecalna i to jest pewne wiem tez ze jest montowana na czworokat no i cuz jaki budzet ja na to mam ? niewielki aktualnie mam jakies 100zl ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.