Skocz do zawartości

[Amortyzator] Marzocchi Dj 4 - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam okazję kupić amortyzator Marzocchi Dj 4 100mm. Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat. Ważę 65kg i jeżdżę w lekkim dircie.

Napisano

nie jeździłem nigdy, ale ponoć od reszty dj'ów odstaje. praca fatalna, waży sporo, z wytrzymałością też nie jest za dobrze. myśle ze to takie duro tylko pod nazwą marcoka ;P

Napisano

To lepiej nad czym innym się zastanowić ? W necie w ogóle nie mogę znaleźć specyfikacji tego amortyzatora.

Napisano

Hmm. Drugi kolega ma duro na sprzedaż też. I nie wiem co brać. ; D> Co byście polecali ? Te duro to 120mm jednopółka. Budżet dość oszczędny ; <<.

Napisano

cieżka decyzja. bo prace myśle ze mają porobną, a nawet nie wiem czy duro nie lepszą, wytrzymałośc... jeśli to to najnowsze duro to myśle ze podobną, duro pewnie lżejsze.

dużo zależy też od tego jak był traktowany każdy z tych amorków ;)

Napisano

Duro w dbd stanie dziś oglądałem. Nie skakał raczej do jazdy rekreacyjnej go miał. ładnie chodzi, tłumienie działa. A pytałem się kolegów to te dj 4 podobno się sypią jak domek z kart. ; <<. Kupie duro i go ładnie zmodyfikuje troszke ; D>

Napisano

no i chyba najlepiej będzie jak zrobisz jak mówisz - tylko nie bierz sie za szybko za te modyfikacje, fabrycznie duro nie działają wcale aż tak źle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...