zegarek Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Witam. Mam okazję kupić amortyzator Marzocchi Dj 4 100mm. Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat. Ważę 65kg i jeżdżę w lekkim dircie.
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 nie jeździłem nigdy, ale ponoć od reszty dj'ów odstaje. praca fatalna, waży sporo, z wytrzymałością też nie jest za dobrze. myśle ze to takie duro tylko pod nazwą marcoka ;P
zegarek Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 To lepiej nad czym innym się zastanowić ? W necie w ogóle nie mogę znaleźć specyfikacji tego amortyzatora.
zegarek Napisano 15 Maja 2011 Autor Napisano 15 Maja 2011 Hmm. Drugi kolega ma duro na sprzedaż też. I nie wiem co brać. ; D> Co byście polecali ? Te duro to 120mm jednopółka. Budżet dość oszczędny ; <<.
zido Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 cieżka decyzja. bo prace myśle ze mają porobną, a nawet nie wiem czy duro nie lepszą, wytrzymałośc... jeśli to to najnowsze duro to myśle ze podobną, duro pewnie lżejsze. dużo zależy też od tego jak był traktowany każdy z tych amorków
zegarek Napisano 16 Maja 2011 Autor Napisano 16 Maja 2011 Duro w dbd stanie dziś oglądałem. Nie skakał raczej do jazdy rekreacyjnej go miał. ładnie chodzi, tłumienie działa. A pytałem się kolegów to te dj 4 podobno się sypią jak domek z kart. ; <<. Kupie duro i go ładnie zmodyfikuje troszke ; D>
zido Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 no i chyba najlepiej będzie jak zrobisz jak mówisz - tylko nie bierz sie za szybko za te modyfikacje, fabrycznie duro nie działają wcale aż tak źle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.