bubu123 Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Hej! Jakie gripy byscie polecili do krossa street scraper? Chodzi o to zeby zapewnialy dobra amortyzacje wstrzasow i wygode oraz mialy zaciski na hexa. Myslalem o ergon gp1, ale jakos nie moge usprawiedliwic wydatku ok. 120 zlotych z wysylka za zwykle gripy. Budzet to 100 zl, ale jesli dalo by sie taniej to bardzo chetnie. Dzieki za sugestie
seker1995 Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Przejdź się do Lidla i sprawdź, czy Ci nie podejdą tamte ergo gripy. Powinny jeszcze być, bo miały słabe "wzięcie". Są wraz z rogami za 40zł.
gilgamesz Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Ostatnio kupiłem do drugiego roweru gripy Cube'a. Własnie takie ze skrzydełkami. W pierwszym rowerze mam własnie założone gripy Ergona i te Cube nie są gorsze.Ale raczej nie sa na mała rękę bo ich długość 13 cm. Kupiłem je w Skiteamie za 75 PLN. Polecam. Mozna też kupić podobne gripy Speca. Trochę droższe ,bo koło 89 PLN. Tez wygladaja dobrze,ale ich nie uzywałem.
bubu123 Napisano 16 Maja 2011 Autor Napisano 16 Maja 2011 Przejdź się do Lidla i sprawdź, czy Ci nie podejdą tamte ergo gripy. Powinny jeszcze być, bo miały słabe "wzięcie". Są wraz z rogami za 40zł. Bylem, ale wymienili ponoc towar i nic sie nie ostalo. Szkoda, bo cena byla ok:(
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.