Skocz do zawartości

[gripy] miekkie ze skrzydelkami

bubu123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Jakie gripy byscie polecili do krossa street scraper? Chodzi o to zeby zapewnialy dobra amortyzacje wstrzasow i wygode oraz mialy zaciski na hexa. Myslalem o ergon gp1, ale jakos nie moge usprawiedliwic wydatku ok. 120 zlotych z wysylka za zwykle gripy. Budzet to 100 zl, ale jesli dalo by sie taniej to bardzo chetnie.

Dzieki za sugestie

Napisano

Przejdź się do Lidla i sprawdź, czy Ci nie podejdą tamte ergo gripy. Powinny jeszcze być, bo miały słabe "wzięcie". Są wraz z rogami za 40zł.

Napisano

Ostatnio kupiłem do drugiego roweru gripy Cube'a. Własnie takie ze skrzydełkami. W pierwszym rowerze mam własnie założone gripy Ergona i te Cube nie są gorsze.Ale raczej nie sa na mała rękę bo ich długość 13 cm. Kupiłem je w Skiteamie za 75 PLN. Polecam. Mozna też kupić podobne gripy Speca. Trochę droższe ,bo koło 89 PLN. Tez wygladaja dobrze,ale ich nie uzywałem.

Napisano

Przejdź się do Lidla i sprawdź, czy Ci nie podejdą tamte ergo gripy. Powinny jeszcze być, bo miały słabe "wzięcie". Są wraz z rogami za 40zł.

Bylem, ale wymienili ponoc towar i nic sie nie ostalo. Szkoda, bo cena byla ok:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...