pietr4s Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Witam! Postanowiłem wraz z rozdziną wybrać się na wycieczkę rowerową. Przechodząc jednak do sedna, wygrzebałem stary rower syna, i zabardzo nie wiem czy nadaje się on jeszcze do użytku. Po prostu brakuje mu tylnej przerzutki. Ponieważ jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie, proszę Was, drodzy forumowicze o pomoc w doborze przerzutki. Wspomnę tylko że nie mam zabardzo jak przetransportować roweru do komisu Dodaje tutaj zdjęcie tylnej części, mam nadzieje że w czymś pomoże. Nie musi to być przerzutka z górnej półki, ponieważ na przyszły sezon na pewno kupimy nowe rowery. Prosiłbym bezpośrednio o jakieś linki z allegro z przerzutkami które by pasowały i pracowały zgodnie z tym rowerem. Wszystkim z góry serdecznie dziękuję. Jeśli umieściłem temat w złym dziale to z góry przepraszam! Pozdrawiam!
kar268 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Powiedz ile masz na nią kasy, ile przełożeń ma tylna zębatkawtedy coś wybierzemy
kar268 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Na 100%bedzie pasować. I chyba nic lepszego na hak nieznajdziesz niż to http://allegro.pl/pr...1609155139.html Bez sensu też trochę będzie pakować w niego kasę skoro chcesz kupić nowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.