rpa Napisano 12 Maja 2011 Napisano 12 Maja 2011 Witam serdecznie. Zwracam się do Was z pewnym problemem. Otóż kupiłem ostatnio amortyzator Boxxer Race z 2003 roku. Wszystko jest super prócz tego że standardowe, żółte sprężyny są na mnie zbyt miękkie. Chciałem od razu kpić nowe ale okazało się, po telefonie do dystrybutora na Polskę, że sprężyny do tego rocznika są już niedostępne i nigdzie ich nie kupie. Proszę was o jakieś rady co w tej sytuacji zrobić. Czy ktoś słyszał kiedyś, bądź sam zlecał jakiejś firmie dorobienie sprężyn? Może ktoś wie czy nie idzie czasem spasować sprężyn z innego modelu, producenta? Proszę Was o wszelkie pomysły i sugestie. Za pomoc z góry wszystkim dziękuję. Pozdrawiam Robert
Lollex Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Na allegro bez problemu powinienes znalesc sprezyny, popatrza aukcje calych amortyzatorow, niekiedy ktos doklada inne sprezyny do zestawu, wiec sa spore szanse ze cos znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.