Skocz do zawartości

[opony] michelin speedium 2

MarekPsk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.

Czy ktoś z Was jeździł na tych oponkach?

Jak się one sprawują, czy są wytrzymałe, i czy w ogóle warto sobie nimi głowę zawracać.

Mam z nimi mały dylemacik. Ponieważ muszę w trybie ekspresowym wymienić opony w swojej szosie, gdyż są już bardzo wysłużone. Ale, największym problemem jest to, że po prostu nie mam kasy na lepsze oponki :). Najtańsze zwijane opony na allegro jakie znalazłem to właśnie te http://allegro.pl/opona-michelin-speedium-2-23x700-zwijana-nowa-i1588378291.html . W sumie śmieszne pieniądze, ale trochę sie boję, że może to jakiś bubel który nie wrto w ogóle zakładać na obręcz. A tak przy okazji, jeżdzę na kołach Ambrosio ws23, myśle że nie powinno być przeciwwskazań. Z góry dzieki, pozdrawiam.

Napisano

Cena fajna, ale prawdę mówiąc tyle samo wazy i kosztuje Maxxis Detonator - drut. Jeżdżę już na drugim komplecie tych oponek i pod względem wytrzymałości nie niczego lepszego moim zdaniem. Przez 4lata złapałem na poprzednich tylko 2 kapcie (raz szkło i raz zszywka):icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...