Skocz do zawartości

[korba] Korba Na Oś 111,5 Mm

Gość Gość_Mah_*

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość_Mah_*
Napisano

Witam , mam problem z zakupem korby na oś o długości 111,5 mm nie moge dorwać nigdzie w Białymstoku (stad jestem ) chciałbym zeby była conajmniej na 44 albo 46 zębów , mam rame giant cold rock , zna ktoś konkretne modele ,nazwy seri ktore mogłbym zakupic przez neta i pasowałyby 100 % ?Oś mam na kwadrat -deore ,no i zeby to nie była jakas ostro wypasiona korba , coś normalnego za 60-70 zł potrzebuje

Napisano

sadze, ze moze byc ciezko, ja bym na Twoim miejscu wymienil suport na np. takiego VP Modus na maszynach na kwadrat za 20 pare zlotych i poszukal korby :D .

Gość Gość
Napisano

No ,ale mam suport deore i szkoda go :D

Napisano

Ja tez bym był za wymianą suportu - sam mam oś na kwadrat 111,5 mm i przy większym zużyciu korba zaczęła haczyć o tylny trójkąt :] poogolądaj co oferuje Trvativ - wytrzymały i w miarę niedrogi :P (mówię z moich doświadczeń)

Napisano

Gosc sadze, ze w 80 zl jak dobrze poszukasz, to zakupisz suport VP Modus plus jakis truvativ (Isoflow), albo jakies sh*tmano i zmiescisz sie w kasie :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...