Skocz do zawartości

[przerzutka] nexus 7 - adres serwisu w Poznaniu?

pawel111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

to mój pierwszy post na forum (czytelnikiem forum jestem od roku - choć rejestracji dokonałem niedawno; także od roku trochę pedałuję :) )

Ale do rzeczy: Niedawno kupiłem dla żony damkę z przerzutką jak w temacie. Sporo naczytałem się o niej. Podobno rzadko się psuje, ale chciałbym dowiedzieć się czy w Poznaniu (lub okolicach na zachód od Poznania) znajduje się profesjonalny serwis, który potrafi dokonać prawidłowej konserwacji, regulacji itp. Niestety na stronie Shimano Polska nie ma takich informacji - wręcz jest info, że oni nie zajmują się detalistami.

pozdrawiam

Paweł

Napisano

Podniosę wątek (niedziela wieczór - może ktoś przeczyta). Prosiłem o adres serwisu z okolic Poznania, gdyż chciałem podjechać z rowerem do oceny stanu technicznego tego napędu. Trochę poczytałem w internecie. Sprawdziłem ustawienie na 4 biegu - czerwone kreseczki - idealnie. Jednak jak się pedałuje to na każdym biegu czuć w pedałach lekkie - nie wiem jak to opisać :)- "chrupanie". Czy ktoś może na ten problem coś podpowiedzieć/poradzić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...