Ivnz Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Witam zamierzam kupić przednie i tylnie oświetlenie do roweru. Nie potrzebuję sprzętu za kilka set złoty. Na razie jeżdżę raczej sporadycznie (uczelnia/dom/czasem parki/pagórki). Trochę po szukałem i na dzień dzisiejszy wybrałem Przód oraz tył. Macie może jakieś uwagi/propozycje? W sumie chciałem wydać 120zł max.
piotrek87 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 co do przodu sie nie wypowiem, ale na tyl lepsza bedzie lampka WALLE. Moze nie jest tak szykowna, ale a nie o to tutaj chodzi;)
Ivnz Napisano 7 Maja 2011 Autor Napisano 7 Maja 2011 Miał byś może namiary na tą lampkę w jakimś poznańskim sklepie?
zibra Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 ja bym kupil cos na allegro z dioda cree. osobiscie mam od tego goscia, bo bylo blisko i jest bardzo fajna. nieporownywalnie silniejsza niz jakies ledowki: http://allegro.pl/megapromocja-latarka-cree-zoom-komplet-f-pamieci-i1596822287.html aukcji jest sporo, rowniez tanszych, a latarka godna polecenia
Ivnz Napisano 7 Maja 2011 Autor Napisano 7 Maja 2011 Poczytałem i wszędzie zachwalane są jako najjaśniejsze czy możesz to potwierdzić? Jeśli tak to z czym porównywałeś? Kurcze żadnej w Poznaniu.
zibra Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 jak nie jezdzis jakos maniakalnie to bedzie duzo lepsza niz jakis ledzik za 20-30 zl, ktory g...daje. wczoraj wracalem tez po ciemku i przede mna gosciu jechal z jakims swiatelkiem, zeby chyba tylko byc widocznym - zolte, metne swiatelko, a u mnie biala wyrazna luna:) minus to dzialanie na 3 baterie aaa i stosunkowo szybkie wyczerpywanie, ale nie ma tragedii. za taka cene nie wiem czy byloby cos lepszego? n ie mowimy tu juz o zawodowych sprzetach za duzo wieksze pieniadze typu bocialarka itp. zaraz wychodze pojezdzic - jak sie trafi, ze bede wracal w nocy to moge pstryknac fotke:) tutaj masz zdjecie jak to wyglada u mnie w pokoju po ciemku: http://img576.imageshack.us/g/img1076xd.jpg/ jak amsz czas to mozesz pogrzebac na stronie dealextreme.com. bezplatna wysylka, a sa fajne latarki i uchwyty
Ivnz Napisano 7 Maja 2011 Autor Napisano 7 Maja 2011 Nawet taniej wychodzi w takim sklepie - czy jest tam może jakaś godna polecenia tylnia lampka?
zibra Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 musisz popytac forumowiczow, moze ci pomoga. ja tam kupowalem 4 rozne uchwyty do latarki przedniej i przyszlo bezproblemowo. jak im sie to oplaca to nie wiem, ale jest luz:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.