Mlodziutki Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Witojcie zamierzam kupić pedały a dokładniej platformy do roweru MTB. Zależy mi żeby były w miarę lekkie, budżet jakim dysponuje na ten cel to 60zł Z góry dziękuje i pozdrawiam.
zibra Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 te sa lekkie i prawie sie mieszcza w budzecie http://allegro.pl/pedaly-fpd-87l-z-jednego-kawalka-al-super-cena-i1556348931.html z drugiej strony ludzie kupuja 1 sztuke, wiec nie wiem czy to oznacza cene za komplet czy nie
Jogurcik Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Wydaje mi się, że bardziej chodzi o takie ,,prawdziwe'' platformy, ale jeśli się mylę, to przepraszam, a więc : Wyciągnij te 10zł więcej i kup Octane One Static, a jeśli te 60zł to maksymalne maksimum to Dartmoor Downtown A jeśli chodzi Ci o takie platformy, jakie podał mój poprzednik to może Accent Helium? Przejeździłem na nich trochę, i uważam, że są niezłe, ale stopa urosła i kupiłem ,,prawdziwe'' platformy, a te Helliumy chyba nawet mam gdzieś jeszcze w garażu....
Mlodziutki Napisano 5 Maja 2011 Autor Napisano 5 Maja 2011 Nie Jogurcik nie chodzi mi o takie platformy napisałem że do MTB a nie do BMX czy na czym wy tam jezdzicie ;p
Jogurcik Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Znam wiele osób które jeżdzą na prawdziwych platformach w roweruch MTB/XC, dlatego właśnie nie miałem pewności
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.