Gość Hatim Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam, czy ktoś z was używa produktów firmy CarboBike (http://allegro.pl/my_page.php?uid=5849850) lub coś słyszał o produkatach tej firmy lub o samej firmie? Czy to jest jakaś CHINA ten carbon czy warto kupić?
Baros94 Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 Nie dawno kupowałem w ich sklepie widelec do szosy i owijkę. Na temat samego produktu się nie wypowiem, ponieważ znawcą nie jestem. Powiem tylko że przesyłka była bardzo szybka, wszystko dokładnie zapakowane i zabezpieczone. Pisałem do Nich maila żeby dali mi znać kiedy wyślą części, ponieważ chciałem wiedzieć mniej więcej kiedy dojdzie paczka nie dostałem żadnej odpowiedzi. Tak samo jak pisałem o informacje na temat korku do sterów, też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie wiem czy wina leży po ich stronie czy mojej, ale jestem ogólnie zadowolony z zakupów. Pozdrawiam Baros
Gość Hatim Napisano 5 Maja 2011 Napisano 5 Maja 2011 A tak na oko to według Ciebie jak ten widelec? Może być czy jakaś lipa?
Baros94 Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Jak dla mnie dobry. Leciutki ładny, logo to nie naklejka chyba tylko lakier ogólnie jestem zadowolony. Sory za późne odpisanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.