Logitech07 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Witam. Posiadam Rockrider 5.2 z amortyzatorem Rockrider Grind 1 by Spinner 70 mm. Myślę, że czas na zmianę na coś nieco lepszego. Ważę 65kg, mam 180cm wzrostu. Jeżdżę codziennie po 30-40km (pół asfalt, pół teren) W weekendy zdarzają się dłuższe wypady po za miasto. Mój budżet to maksymalnie 550zł. Pozdrawiam.
zibra Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 podpinam sie do tematu. mam identyczny rowerek, tylko waze pod 90 kg:D czytalem, ze do tego typu uzytkowania wystarczy nawet skok 80mm, ale na co warto wymienic amora, zeby poczuc roznice? standardowo epicon? co z uzywek? najlepiej jakby byl rowniez lekki.
adixtra Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Ja polecam epicona. Po przestawieniu na 80 mm nie popsuje geometrii, a jego praca jest naprawdę ładna. Ewentualnie możesz rozważyć powietrzną torę. Sent from my Milestone
Logitech07 Napisano 16 Maja 2011 Autor Napisano 16 Maja 2011 Bardziej celował bym w TORĘ. Może polecacie jakiś konkretny model.. Oraz co mi będzie potrzebne, żeby wszystko dobrze śmigało.. Jakaś pompka czy coś? I drugie pytanie czy TORA wejdzie mi w ramę (chodzi o otwór czy nie będzie za mały)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.