Slavko7 Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, przez nieostrożność uszkodziłem wspomnianą w temacie manetkę. Skręcając ją po przeglądzie przesadziłem z siłą i urwałem jedną ze śrub imbusowych (stalową) Jej koniec został w drugiej śrubie (aluminiowej). Teraz mam kłopot, bo nigdzie w sklepie ani w serwisie nie mogę takich śrubek kupić. Jeśli ktoś może mi pomóc w znalezieniu części proszę o informację. Zdjęcia w załączeniu. Pozdrawiam, Sławek
Sonix Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Jeśli nie znajdziesz takich śrubek popytaj na forum czy ktoś nie ma uszkodzonej manetki do odsprzedania, albo możesz dać dorobić takie śrubki tokarzowi.
Slavko7 Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 Jasne, kupno uszkodzonej manetki również wchodzi w grę, więc jeśli ktoś taką mam to również proszę o informację. U tokarza jeszcze nie byłem, bo pomyślałem, że żaden się za takie drobiazgi nie weźmie, ale jak mnie sytuacja zmusi to się wybiorę. Pozdrawiam, Sławek
Slavko7 Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 Słusznie, może tam się uda. Pozdrawiam, Sławek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.