Skocz do zawartości

[Akcesoria] Merida UK - gdzie można je dostać?

Adrian4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sytuacja odpisywana poniżej dotyczy Wielkiej Brytanii.

Byłem dzisiaj w sklepie rowerowym, w którym większą część oferty stanowią rowery Merida. Pokazałem chłopakom tam pracującym polską stronę na której można kupić akcesoria od w.w. producenta i zapytałem się czy mogą je dla mnie zamówić. Wzruszyli ramionami i powiedzieli że nie mają pojęcia gdzie można takie coś dostać, a na pewno nie u nich. Nie zmieszałem się specjalnie, bo przetrzepując Internet nie znalazłem ani jednego sklepu który sprzedawałby bidony, pompki, klucze, oświetlenie, itp od Meridy. Na stronie producenta nie ma nawet mowy o jakichkolwiek akcesoriach. Nie wiecie czy chłopaki z rowerymerida.pl wysyłają sprzęt do Anglii? Podane są ceny, więc wydaje mi się że jest możliwość zakupu bezpośrednio od nich.

Napisano

Najszybciej poznasz odpowiedź kontaktując się z chłopakami z rowerymerida.pl to Ci powiedzą czy wyślą czy nie.

Napisano

Sytuacja zmusiła mnie dzisiaj do zakupu pompki w najbliższym sklepie rowerowym. Mała, aluminiowa. Nie zajmie dużo miejsca w plecaku. Skoro mam też scyzoryk z kluczami, wstrzymam się chwilowo z zamówieniem planowanych akcesoriów. Mimo wszystko, dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...