gruby69 Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Aktualnie posiadam rower Maxim Excursion 210, rocznik bodajże 2008 (http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=1596). Z przyczyn braku funduszy na nowy rower chciałbym w najbliższym czasie wymienić m.in. koła wraz z oponami, manetki i klamki,kierownice oraz przerzutki tylnie i przednie. Kieruje się do was z pytaniem, czy wg opłaca się wymiana na coś lepszego, nowego itp. ? Części chciałbym zakupić z średniej półki (coś lepszego niż jest). Na co i na jakie modele mam zwrócić uwagę? Co polecacie od siebie? Czekam na wasze odp ;-) Pozdrawiam
NitroS Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Zacznijmy od tego: Jaki budżet na to wszystko przewidujesz?
gruby69 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Napisano 19 Kwietnia 2011 jestem nowy na forum i nie wiem za bardzo jak edytować posta. Może dopowiem jeszcze tak, głowną uwagę chce zwrócić na przerzutki tylnie, opony wraz z kolami i wygodniejszą kierownice, potem manetki z klamkami
klej Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 z tego co czytam to raczej nie polecał bym ci wymiany przeprowadzać w domu moja propozycja,idź do dobrego serwisu a oni ci doradzą oraz dobiorą odpowiedni sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.