Skocz do zawartości

[rower]warto kupić?

Czikita

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, od kilku tygodni szukam odpowiedniego roweru szosowego dla siebie, dziś przeglądając oferty na allegro trafiłem na coś takiego http://allegro.pl/mbk-meski-rower-szosowy-nr81-i1531421294.html, zainteresował mnie (odpowiada mi cena jak i wygląd) więc wysłałem maila do sprzedawcy z pytaniem o resztę osprzętu i materiał z którego została wykonana rama (interesuje mnie tylko aluminium, bo na karbon niema co liczyć). Jeżeli okaże się, że rama jest aluminiowa, a choć część osprzętu jest na shimano 105 to warto kupić?

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Napisano

Faktycznie pisze, cóż umknęło mi.

Cały czas przeglądam różne oferty i szukam najlepszego roweru dla siebie. Nie znam się na nich zbytnio więc napisałem do was drodzy znawcy. Niestety ta rama 17" jest dla mnie za mała (mam 180cm wzrostu). Macie jakieś inne ciekawe propozycje modeli wartych uwagi?

Napisano

wejdź na allegro do rowerów szosowych ustaw limit powiedzmy 400 zł i oglądaj po kolei. Jak coś Ci wpadnie w oko to wklejaj linki a ktoś ci pomoże wybrać sensowny rower.

Rozmiary ram szosowych przeliczaj sobie na jednostki metryczne.

17 cali nic mi niemówi :icon_mrgreen:

Napisano

co do bianchi 100% oryginalny, a tak naprawdę składany z kilku rowerów. = jak dla mnie nie trafiony byłby zakup

co do alu i cr mo to odpowiedz sobie sam na pytanie

1 kupić rower z alu na dziadowskiej ramie która będzie niewiele lżejsza od tej cr-mo z przerzutkami za 15zł.

2 kupić rower z niezniszczalnej cr-mo z lat 90-tych na jakiejś 600 albo 105

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...