grzegorz1976 Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 witam! posiadam taki oto rower: http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-arkus-vip-5.0-m-2009.html#fragment-2 obecną zimę przepracowałem na bieżni i na siłowni a teraz chcę troch zrobić upgrade roweru by móc wykorzystać "moce" moich nóg Zamierzam zakupić lepszy napęd wymienić ten wolnobieg na kasetę no i może większą tarczę z tyłu. Proszę o wypunktowanie doświadczonych cyklistów co musiałbym zmienić by to wszystko zgrało i widełki cenowe za cały mój upgrade
Mod Team Franio Napisano 16 Marca 2011 Mod Team Napisano 16 Marca 2011 1. Przy wymianie wolnobiegu na kasetę konieczna jest zmiana piasty. 2. Skoro wymieniasz korbę i kasetę, warto zaopatrzyć się także w nowy łańcuch. 3. Użyj wyszukiwarki, a sporo się dowiesz.
Mod Team Pixon Napisano 16 Marca 2011 Mod Team Napisano 16 Marca 2011 Proponuje wpisać w wyszukiwarkę taką frazę: napęd do x zł x - ilość zł do przeznaczenia Dowiesz się mnóstwo z tych tematów, które Ci znajdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.