sandro Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witam, postanowiłem wreszcie zakupić w miarę porządny rower i zacząć trochę więcej jeździć ale potrzebuje do niego też odpowiedniego ubioru, dlatego mam 2 prośby: 1. Ocena wybranych części: lampa przednia - bocialarka -150zl lampa tylna - Smart Superflash -50zl błotnik - 70zl bagażnik - 50-100zl CROSSO torba - accent Office Bag - 150zl rękawice - dakine ventilator 130zl zapięcie - KRYPTONITE 80zl-200zl spodnie krótkie - Shimano Szorty Saint 130zl lub Accent-Tanger szorty czarne z wypinaną wkładką 136zl długie spodnie - Endura Humvee - 230zl Spodenki wewnętrzne - Endura - 90zl koszulka termoaktywna - 50-100zl kurtka - http://www.tchibo.pl/Meska-kurtka-softshell-p200020650.html - 120zl kalesony termoaktywne - 35zl rower - Unibike Zethos 2010 - 1850zl (21cali) dzwonek - 20zl licznik - Sigma BC-1609 90zl tam gdzie są podane tylko ceny, zakupy dokonam najprawdopodobniej w sklepie rowerowym, dlatego decyzji co konkretnie, nie podjąłem 2. Pomoc w zakupie czegoś do osłony głowy (zarówno przed zimnem, jak i deszczem i niebezpieczeństwami) oraz jakiejś małej, poręcznej kurtki przeciwdeszczowej, przydałaby się też jakaś osłona na stopy. Mile widziane linki z konkretnymi produktami, chociaż dla orientacji jak dany przedmiot wygląda (jestem lekko mówiąc laikiem pod względem sprzętu rowerowego)
Vermon Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Zastanawia mnie kilka spraw: Dzwonek w Unibike jest standartowo. Dlaczego kupujesz spodnie do Downhillu do jazdy na Crossie? Gdzie masz zamiar kupić te rękawiczki?, nigdzie nie są dostępne... Jak go tak obładujesz to będzie jeździć jak stara krowa, a nie jak porządny rower.
sandro Napisano 14 Lutego 2011 Autor Napisano 14 Lutego 2011 Co do dzwonka, nie wiedzialem Co do spodni, chce miec jakies wygodne, ale tez normalnie wygladajace, bym po zejsciu z roweru mogl normalnie sie pokazac, ma mi sluzyc glownie do miasta (do pracy, na uczelnie) Te rekawice widzialem, chociazby na allegro, wiec gdzies na pewno znajde A co do obladowania, planuje uzyc go tez do dalszych wyjazdow i uzywac go w kazdych warunkach (deszcz, wiatr czy to slonce, rano i wieczorem), blotniki konieczne, bagaznik na podana torbe, swiatla dla widocznosci i bezpieczenstwa
Darek14 Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 A skąd pochodzi informacja, że Endura Humvee są do downhillu? Mógłbyś podać KONKRETNY link do takiej informacji? Poza tym, od kiedy dodanie lampek, błotników i bagażnika czyni z roweru "krowę"?
sandro Napisano 15 Lutego 2011 Autor Napisano 15 Lutego 2011 zdecydowałem się w końcu na razie na: lampa przednia - bocialarka -150zl lampa tylna - Smart Superflash -50zl blotnik - 70zl bagaznik - 50-100zl CROSSO cyclone buff - 130zl kask - CROSSFIRE bell - 100zl torba - accent Office Bag - 150zl rekawice - dakine ventilator 130zl zapiecie - KRYPTONITE 80zl-200zl dlugie spodnie - Endura Humvee - 230zl Spodenki wewnętrzne - Endura - 90zl koszulka - potówka Meryl Skinlife 50 kurtka - Endura Fusion - 430zl kalesony termoaktywne - 35zl licznik - Sigma BC-1609 90zl do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.