Skocz do zawartości

[rower] wielostronny rower do poskładania 2-3 tyś.

krzyzak06

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie będę się rozpisywał.

Mam 2-3 tyś na poskładanie roweru którym będę mógł poskakać, raz na jakiś czas pozjeżdżać z jakiejś większej góry. Często jeżdżę także na wycieczki 10-50km.

Aktualnie mam Krossera panic.

Czekam na propozycje części jakie polecacie.

Dodam że na panicu jeździło mi się fajnie ale części się już zestarzały i mam ochotę na coś lepszego ;d

Napisano

chodzi mi o to, abym w miarę sprawnie mógł zjechać z większej góry, poskakać z jakichś hopek oraz aby w miarę wygodnie jeździło się nim po szosie czy po polnych drogach, aby nie był wyspecjalizowany tak jak np. downhillowy którym nie da się po płaskim jeździć bo zachowuje się jak amerykański samochód na resorach ;d

• Mod Team
Napisano

Do takiej specjalizacji to chyba tylko enduro, ale w tej cenie raczej nic nie kupisz.

Jeśli ograniczysz się do jazdy i nie będziesz skakał na rowerze, to pomyśl o mtb.

Przeszukaj forum, tematów z rowerem za 2-3k była już cała masa. ;)

Napisano

Nie będę się rozpisywał.

Mam 2-3 tyś na poskładanie roweru którym będę mógł poskakać, raz na jakiś czas pozjeżdżać z jakiejś większej góry. Często jeżdżę także na wycieczki 10-50km.

Aktualnie mam Krossera panic.

Czekam na propozycje części jakie polecacie.

Dodam że na panicu jeździło mi się fajnie ale części się już zestarzały i mam ochotę na coś lepszego ;d

http://volvoforum.pl/topics51/rower-kona-coiler-2005-igla-vt37573.htm a to?

Napisano

chodzi mi o to, abym w miarę sprawnie mógł zjechać z większej góry, poskakać z jakichś hopek oraz aby w miarę wygodnie jeździło się nim po szosie czy po polnych drogach, aby nie był wyspecjalizowany tak jak np. downhillowy którym nie da się po płaskim jeździć bo zachowuje się jak amerykański samochód na resorach ;d

W tej cenie to tylko w erze :) a tak na poważnie to jeśli posiadasz tylko tyle gotówki to musisz szukać roweru enduro i to używki. wiem że nie reklamuje się innych forum ale popytaj TU

Napisano

po wyborze amorA rst titan air i wzieciu pod uwage hamulcow shimano saint zorientowalem sie ze faktycznie ciezko bedzie zlozyc rower jaki chce z nowych czesci do 3000zl.Takze postanowilem zrezygnowac z limitu cenowego. Prosze o propozycje zestawienia czesci do 4.5 tys lacznie z amorem i hamulcami sry za jakosc ale pisalem z telefonu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...