expensive Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Witam, od pewnego czasu myślę nad zakupieniem roweru do typowej jazdy w terenie. Lecz jestem "zielony" w tych sprawach więc proszę Was o radę. Chciałbym rower z marek Giant ewentualnie Cube. Moim typem jest Giant Rincon lecz nie wiem ile kosztuje i jakie ma opinie. Jeżeli macie inne propozycje to proszę o ich napisanie. Moje wymiary: Wzrost: 181cm waga: 79kg Z góry dzięki. Mateusz
tomekvolvo240 Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 witaj, przy takim wzroście to pewnie rama 19', spróbuj poszukać w wyszukiwarce na pewno coś znajdziesz.
OKO Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Witam, od pewnego czasu myślę nad zakupieniem roweru do typowej jazdy w terenie. Lecz jestem "zielony" w tych sprawach więc proszę Was o radę. Chciałbym rower z marek Giant ewentualnie Cube. Moim typem jest Giant Rincon lecz nie wiem ile kosztuje i jakie ma opinie. Jeżeli macie inne propozycje to proszę o ich napisanie. Moje wymiary: Wzrost: 181cm waga: 79kg Z góry dzięki. Mateusz Kolego wysilił byś się trochę i poszukał czegoś dla siebie, co ci się podoba, rzucił jakieś linki, nawet roweru który typujesz nie chciało ci się sprawdzić. Trochę zainteresowania i własnej inwencji Może ten: http://www.super_rower_dla_expensive.ag.bocznica.org/
senjiro Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 OKO ma rację, to nie jest tak że wejdziesz na forum i od razu Ci polecimy najlepszy-super model, a inne będą do bani. W danej cenie wszystkie rowerki są bardzo porównywalne i jakikolwiek kupisz to będzie dobrze, byle Ci się podobał oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.