Skocz do zawartości

[Wpłata gotówkowa] w BZ WBK

malcu88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Jeżeli w złym dziale to prosze przenieść... Zamierzam wpłacic gotówke 5000zl w kasie banku BZ WBK na swoje konto w BZ WBK i mam pytanie, czy bedze musiał dopłacic jeszcze jakaś prowizje tak jak na poczcie?(na poczcie wolaja za to 25zl), ale na poczcie dlugo idzie, itd. I ile czasu minie zanim kasa bedzie na koncie? Tez trzeba wypełniać jakis druk, czy cos?

• Mod Team
Napisano

Witam! Jeżeli w złym dziale to prosze przenieść... Zamierzam wpłacic gotówke 5000zl w kasie banku BZ WBK na swoje konto w BZ WBK i mam pytanie, czy bedze musiał dopłacic jeszcze jakaś prowizje tak jak na poczcie?(na poczcie wolaja za to 25zl), ale na poczcie dlugo idzie, itd. I ile czasu minie zanim kasa bedzie na koncie? Tez trzeba wypełniać jakis druk, czy cos?

Za wpłatę gotówkową w oddziale biorą prowizje. Jeżeli w swoim oddziale to wpłata na dowód osobisty. Kasa pojawia się prawie natychmiast.

Napisano

Mam konto ponizej 30 i niby pisze ze 0zl to kosztuje, ale jak to wyglada w praktyce? ile % od tej kwoty? I czy musze podawac tam swój nr. konta?

• Mod Team
Napisano

Mam to samo konto, nie ma żadnej opłaty za wpłatę. Dajesz dowód, albo podajesz ostatnich 9 cyfr numeru konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...