detonator Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Witam, Z zeszłorocznych planów, część udało się zrealizować, jednak część dalej pozostaje do "zaliczenia" Chciałbym poznać, drodzy forumowicze, jakie to plany snujecie na ten 2011 rok. Wiem, że nie samym rowerem człowiek żyje, dlatego można też, podzielić się tymi mniej rowerowymi pomysłami i planami. Oto moje zeszłoroczne plany: - przejechać 6-7kkm zaliczone - dokończyć Główny Szlak Beskidzki niezaliczone - przejechać Szlak Warowni Jurajskich niezaliczone - przejechać (jak co roku) Szlak Orlich Gniazd zaliczone - dwa razy w miesiącu być w górach zaliczone - wymiana napędu zaliczone Na ten rok, planuję: - zrobić 4-5k km - przejechać od nowa Główny Szlak Beskidzki - przejechać ( jak co roku) Szlak Orlich Gniazd - przejechać Galicyjski Szlak Enduro - dwa razy w miesiącu być w górach - kupić nową sztycę i kilka innych drobiazgów - awansować w pracy - znaleźć normalną kobite Tak to wygląda u mnie. A u Was...??
Earl Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 No więc ja na tamten rok planowałem : -Wystartować w zawodach - zaliczone -kupić lepszy amortyzator - zaliczone -kupić lepszą ramę - zaliczone -kupić nowe koła - niezaliczone -kupić tylny hamulec - niezaliczone -kupić korbę - zaliczone -kupić stery - niezaliczone Na ten rok planuję : -kupić nowe koła -kupić tylny hamulec -wystartować w zawodach -kupić nowe stery To chyba wszystko
MTBike Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 w 2010 obiecałem sobie prejechac 7000 km a teraz na 2011 postanowilem ze przejade 10 000 mam nadzieje ze mi sie uda . Noi dochodzi na pewno do tego jeszcze jakies naprawy/wymiany czesci .
Ada93m Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Na 2010 planowałem: -przekręcić 5000km -udało się (6700km ) -przejeździć kolarką cały sezon - nie udało się bo z początkiem wakacji kupiłem MTB -zaliczyć jakąś konkretną impreze rowerową - udało się (Pętla Beskidzka , MTB Michałowice) -kupić SPD-y - nie udało się yyy więcej nie pamiętam. Na 2011 planuje: -przekroczyć 6000km a jak przekroczę tegoroczny będzie jeszcze lepiej -kupić SPD-y -być na kilku imprezach rowerowych typu Pętla Beskidzka, MTB \Kraków , MTB Michałowice , i coś tam jeszcze -nie zmieniać roweru ( przez ostatnie 3 lata nonstop zmieniałem rowery aż usiadłem na MTB) i jak na razie to tyle.
gdy Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 to i ja sie wpisze. na 2011: - zrobić ponad 8k km - zaliczyć Turbacz - szlak orlich gniazd czestochowa-kraków - xc jaworzno - ponad 200 km/dzień chyba tyle
andi333 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Plany na 2011 Oby zdrowie dopisało a reszta już sama przyjdzie
Niedzwiedz1 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Plany na 2011 takie same jak na 2010: - 5000km, po zsumowaniu całości wyszło, że znów się nie udało - pobić rekord dzienny z 2009r. - 200,4km, w tym roku nawet nie podjąłem próby, mimo że miałem zamiar plus jeszcze kilka nowych tras do przejechania i miejsc do odwiedzenia, wymyślonych w zimowe, śnieżne dni, poruszając się palcem po mapie
daid Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 wjechać na Śnieżkę bez mandatu pojawić się III Zlocie zaliczyć Rychlebské stezky
stefan2810 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Po prostu więcej kilometrów niż w 2010 i lekko zmodernizować rower.
gdy Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 jeszcze dodam- pic mniej piwa ale chyba sie nie da
BRO Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011 Rower: -kupić kompletne wyposażenie do wypraw rowerowych -podszkolić się w serwisowaniu rowerów -przejechać 3000 tyś km - zrobić pierwszą "setkę" Inne: 1)Dokończyć Orlą Perć (pieszo ) 2)Znaleźć prace 3)Kupić odpowiedni ekwipunek na zimę w góry i pojechać chociaż na kilka dni wejść na coś ciekawego * * Punkt 3 postaram się zrealizować jeśli spełnię pkt 2
miskov17 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011: - wjechać na śnieżkę - wystartować na mazovii 24h/lub pojawić się na III zlocie forum - <300km w dzień (tzw. nad morze w jeden dzień ) - zaliczyć całą serię bikecross maraton wlkp i jak najwięcej od grabka - duuużo km - min. 5000 - kilka wypadów w góry - przepracować solidnie zimę i stworzyć plan treningowy - stracić kilka kg
YgreK Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011: - min. 3k km - Zaliczyć Turbacz i Lubań na rowerze - 150 km w dzień - przytyć kilka kilo (mam z tym duży kłopot ;P )
detonator Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Napisano 1 Stycznia 2011 wjechać na Śnieżkę bez mandatu pojawić się III Zlocie zaliczyć Rychlebské stezky No zapomniałem dodać punktu o zlocie. Tez się muszę postarać, żeby tam być jeszcze dodam- pic mniej piwa ale chyba sie nie da Nie da się Kilka lat już się staram
beskidbike Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011: - przytyć kilka kilo (mam z tym duży kłopot ;P ) Chętnie bym oddał ci kilka moich, wtedy plan na 2011 będę miał wykonany
senjiro Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Plany na 2011 (startowo-sportowe): -10k km (treningowo) -wygrać Grand Prix Gliwic (czyli serie wyścigów o puchar prezydenta miasta) -wygrać Gliwickie Siódemki (jazda indywidualna na czas na szosie 7,777km) -top 5 open uphill na stożek -top 10 open Tour de Rybnik -top 20 open w maratonach MTB (górskie edycje giga: Golonko) Wystartować w: Pętli Beskidzkiej Rajcza Tour Wszystkich 4ech Uphillach w Beskidach Plany ambitne, ale w zasięgu. Trzeba sobie wysoka ustawiać poprzeczkę żeby nie było za łatwo
gdy Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 aha i jeszcze plany biegowe: kierat maraton komandosa 1/2 maraton zywiec 1/2 maraton rudawa bieg 3 kopców 1000 km / rok maraton warszawa
marek93 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011: 1)3-4k km 2)zaliczyć kilka maratonów 3)150 km w dzień 4)skompletować strój na rower 5)znaleźć pracę w wakacje 6)przytyć kilka kg
Szogun123 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 - minimum 8000 km - jakiś maraton - przejechać kilka wymyślonych przez siebie tras (minimum 200km w dzień) - pojechać w Bieszczady - zbić wagę do 70kg - dalej ulepszać swój rower - zarobić coś na niego i jeszcze jedno czyli plan, pomysł, który nie wiem czy będę realizował.. tzn przejechać jak najwięcej kilometrów do czasu aż zacznę zasypiać
edghaar Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 U mnie wygląda to mniej więcej tak: - więcej wyjazdów w góry niż w 2010 - albo jeszcze więcej - zaliczyć wschód słońca na babiej, z rowerem - jakiś enduro-hardkor typu zakopane-krk w 1 dzień - ogarnąć wszystkie kultowe zjazdy w beskidach - nie zabić sie a z mniej rowerowych... dobrze by bylo w koncu zrobić prawo jazdy
maciej1408 Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2010: -Przejechać 5000 km- zrobione (zrobiłem 7500) -Kupić górala- zrobione -Wystartować w maratonie- zrobione Więcej celów nie pamiętam Plany na 2011: -przejechać 10 k km -zrobić trasę 250 km bez przystanków -kupić szosową ramę -być w czołówce conajmniej jednego wyścigu szosowego -poprawić umiejętności sprinterskie -nie złapać żadnej poważnej kontuzji Trzymajcie kciuki
d0cent Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Dla wszystkich tych, którzy planują w tym orku rozpoczęcie porządnych treningów (wiem, że się powtarzam..) - zastanówcie się nad Spinningiem - dla niektórych może być pomocną (łatwiejszą czy bardziej dostępną) formą trenowania. Poniżej lektura - jedna mojego autorstwa http://www.makaronzserem.eu/2010/12/31/spinning-jako-forma-treningu/ http://portal.bikeworld.pl/rower/artykul/4045/Spinning.-.prawie.jak.wyscig/
Kellysbicycles Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 2011r - plany: -ok. 6k km, -zaliczyć jakiś lokalny wyścig, -zrobić przynajmniej raz 100km+ na raz, -wymienić korby, kiere, mostek, pedały na SPD i jak bozia da (a mam na dzieję, że da) jakiś powietrzny amor, Więcej grzechów nie pamiętam, ale pewnie jeszcze coś mi przyjdzie do głowy.
Ubotek Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 dOcent przeczytalem pierwszy artykul i duzo sie dowiedzialem. Jutro czytam drugi : )
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2011 2011: - wjechać na śnieżkę - wystartować na mazovii 24h/lub pojawić się na III zlocie forum ... No i tu jest pies pogrzebany Albo rybki albo akwarium :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.