Skocz do zawartości

[1500-1600] dual - w teren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem roweru do dirtu lub duala.

Na temat tego pierwszego dostałem kilka opinii lecz nie jestem do końca przekonany, więc chciałbym się dowiedzieć coś o dualach.

Na rower jak w temacie mogę przeznaczyć 1500-1600zł nie wiem czy to starczy na dosyć dobry sprzęt.

[h ttp://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=44300]

Dałem linka na wzór, jeżeli macie jakieś propozycje to proszę napisać.

Mój wzrost 180cm waga 71kg.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Napisano

Z nówek za tą cenę raczej Kross Sign DS (tylko wersja DS, Panic odpada). Używki wchodzą też w grę?

Napisano

Dzięki wielkie naprawdę mi się to przydało.. :)

Udało mi się znaleźć dobrą propozycję na allegro co o niej sądzisz ?

h ttp://allegro.pl/dirt-street-romet-butterfly-mocny-rower-hit-cenowy-i1374770299.html

Czy może ten Kross co mi go poradziłeś

Wracając do tych używanych, to najbardziej pasowałby ten DARTMOOR STREET FIGHTER

Dzieki i pozdrawiam.

Napisano

Czy ja wiem, no raczej w stronę tego rometa bym się nie skłaniał. Co do dartmoora a krossa to wolałbym raczej dartmoora. Jeżeli masz zamiar jeździć też dirt na tym to amortyzator do wymiany (cokolwiek chciałbyś na tym robić amortyzator do wymiany, 2 półka źle się komponuje w HT według mnie)

Pozdro

Napisano

Ten rower z linka który podał Earl (http://allegro.pl/ro...1379869075.html) jest zdecydowanie najbardziej wartym zakupu rowerem.Zostały 3 godziny do końca licytacji więc może jeszcze uda ci się go kupić.Z nówek raczej nie ma nic ciekawego.W konfrontacji z innymi rowerami podanymi w tym temacie ten przewyższa je o kilka klas.Sam amor kosztuje ponad 1000zł (nówka oczywiście).

Dual to nie jest typ roweru a zawody...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...