Wiewiór Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Cześć, za oknem szkoda-gadać-co, więc rowerki grzeją się przy kaloryferze i czekają na konkretniejszy śnieg albo przeciwnie, wytopienie tej paskudnej breji. Zająłem się więc czymś pożytecznym - czas rozkręcić moja magisterkę. Proszę Was drodzy forumowicze o wsparcie. Teraz trochę formalnej gadki: Witam wszystkich, Dzień dobry, nazywam się Wojciech Grela, robię badania potrzebne do określenia postaw elektoratu w 2010 roku, a jednocześnie mojej pracy magisterskiej z politologii. Może spotkałaś się już z publikacją wydaną dzięki zeszłorocznej edycji -"Preferencje polityczne 2009. Postawy-Identyfikacje-Zachowania". Do sukcesu brakuje mi kilku osób, które wypełnią dla mnie ankietę - test na podstawie subiektywnych odczuć Mam jasno określone osoby do przebadania, dlatego napiszę tu kogo konkretnie mi brakuje do szczęścia. Samo zaznaczanie a,b,c,d...etc, badania są anonimowe. Pomożesz mi wypełniając ankietę i odsyłając na mojego maila? A teraz magiczne słowo - naprawdę proszę o wsparcie. oto mój email zwrotny: * wojciech_grela@interia.pl potrzebuję koniecznie ankiet od: - mężczyzny - mazowieckie - 35-44 lat - duże miasto >200tyś. - mężczyzny - lubelskie - 45-54 lat - miasto - mężczyzny - lubelskie - 55-65 lat - wieś/małe miasteczko - kobiety - lubelskie - 45-54 lat - miasto - kobiety - lubelskie - 55-64 lat - miasto - kobiety - lubelskie - 55-64 lat - wieś/małe miasteczko pozdrawiam serdecznie, Wojciech Grela I rok studiów magisterskich UŚ, gorąco liczę na pomoc ankieta2010 word pad.rtf
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.