Bialcus Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Witam, mam kross'a sign fr2 i nie wiem jaki suport do niego. 68mm na ile?Oo mam korbę truvativ ruktion i do tego napinacz boxguide. pozdrawiam p.s. witam wszystkich użytkowników;)
Bugatti Napisano 9 Grudnia 2010 Napisano 9 Grudnia 2010 Suport z tego co się orientuje masz standardowy angielski.Niestety wymiarów nie znam.
Bialcus Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Napisano 9 Grudnia 2010 Suport z tego co się orientuje masz standardowy angielski.Niestety wymiarów nie znam. no właśnie to to wiem chodzi mi o same wymiary. Ale dzięki za chęci
enduroriderPL Napisano 10 Grudnia 2010 Napisano 10 Grudnia 2010 Ruktion jest na ISIS czyli pasuje do niego seria Howitzer, która pasuje do większości ram bo ma możliwość regulacji dzieki podkładkom. Howizter XR pasuje do muf 68/683/73/73e czyli do wszystkiego co jest na rynku. Oznacenie E oznacza przerzutką montowaną pod miskę czyli tak jak box guide o ile mnie pamięć nie myli. Zamiennik robi Accent (www.velo.com.pl)
Bialcus Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Napisano 11 Grudnia 2010 Ruktion jest na ISIS czyli pasuje do niego seria Howitzer, która pasuje do większości ram bo ma możliwość regulacji dzieki podkładkom. Howizter XR pasuje do muf 68/683/73/73e czyli do wszystkiego co jest na rynku. Oznacenie E oznacza przerzutką montowaną pod miskę czyli tak jak box guide o ile mnie pamięć nie myli. Zamiennik robi Accent (www.velo.com.pl) tak wiem jaki chce suport ale nie wiem jakie WYMIARY....chce truvativ gigapipe team dh.
kubek20 Napisano 11 Grudnia 2010 Napisano 11 Grudnia 2010 Zdejmij ten suport co teraz masz i sprawdz (jest napisane) lub zmierz.
enduroriderPL Napisano 11 Grudnia 2010 Napisano 11 Grudnia 2010 Idź do serwisu i tam Ci przymierzą na miejscu. FR2 miały zdrową kaszanę jezeli chodzi o linię łańcucha i najlepiej jest to dobierać na żywca.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.