Skocz do zawartości

[suport] kross sign fr2

Bialcus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam kross'a sign fr2 i nie wiem jaki suport do niego. 68mm na ile?Oo mam korbę truvativ ruktion i do tego napinacz boxguide.

pozdrawiam

p.s. witam wszystkich użytkowników;)

Napisano

Suport z tego co się orientuje masz standardowy angielski.Niestety wymiarów nie znam.

no właśnie to to wiem :icon_wink: chodzi mi o same wymiary. Ale dzięki za chęci :D

Napisano

Ruktion jest na ISIS czyli pasuje do niego seria Howitzer, która pasuje do większości ram bo ma możliwość regulacji dzieki podkładkom. Howizter XR pasuje do muf  68/683/73/73e czyli do wszystkiego co jest na rynku. Oznacenie E oznacza przerzutką montowaną pod miskę czyli tak jak box guide o ile mnie pamięć nie myli. Zamiennik robi Accent (www.velo.com.pl)

Napisano

Ruktion jest na ISIS czyli pasuje do niego seria Howitzer, która pasuje do większości ram bo ma możliwość regulacji dzieki podkładkom. Howizter XR pasuje do muf  68/683/73/73e czyli do wszystkiego co jest na rynku. Oznacenie E oznacza przerzutką montowaną pod miskę czyli tak jak box guide o ile mnie pamięć nie myli. Zamiennik robi Accent (www.velo.com.pl)

tak wiem jaki chce suport ale nie wiem jakie WYMIARY....chce truvativ gigapipe team dh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...